Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΤΕ....ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ...





Εμείς γι’ αλλού κινήσαμε κι αλλού… Πολύ επίκαιρο θέμα οι ιδεολογικές μεταλλάξεις, οι ιδεολογίες που γίνονται κάστες και “προβιές”. Πολλοί αριστεροί των περασμένων δεκαετιών, από εκείνους τους φοιτητές που θα άλλαζαν τον κόσμο, που σήκωσαν κόκκινες σημαίες, που κατέβηκαν σε πορείες και συμμετείχαν σε καταλήψεις,...που έμειναν νύχτες στα κρατητήρια της ασφάλειας και ξυλοκοπήθηκαν από αστυνομικούς, σήμερα είναι τα αφεντικά, κρατάνε στα χέρια τους τις τύχες άλλων εργαζομένων και έχουν μερίδιο ευθύνης για την παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης από τα ΜΜΕ. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που αναφέρονται παρακάτω είναι πρώην αριστεροί. Λίγοι μόνο έχουν παραμείνει συνεπείς στην ιδεολογία τους. Καθήστε, πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε. Μέλη του Ρήγα Φεραίου (νεολαία του ΚΚΕ


3χρονη εγκλωβίστηκε στο σπίτι της και έτρωγε αποφάγια


Ένα 3χρονο κοριτσάκι αναγκάστηκε να τρέφεται με ό,τι μπορούσε να βρει στο σπίτι. Παρέμεινε εγκλωβισμένη, όταν η μητέρα της βρήκε τραγικό θάνατο



Ένα κοριτσάκι έζησε τον τρόμο μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Όταν η μητέρα της πέθανε ξαφνικά στην οικία τους στην Νέα Ζηλανδία, η Shylah που είναι μόλις 3 ετών αναγκάστηκε να τρέφεται με γάλα και τυρί για 2 μέρες.
Ο θείος της μικρής, Pete Silbery ανησύχησε, αφού δεν είχε νέα από την μητέρα της για δύο μέρες.
Έτσι, αποφάσισε να τηλεφωνήσει σε ένα φίλο του και γείτονα της οικογένειας, ο οποίος μπορούσε να δει στο εσωτερικό του σπιτιού μόνο την μικρή, ενώ η μητέρα ήταν άφαντη.
Η αστυνομία κατέφθασε αμέσως και ζήτησε από το κοριτσάκι να σύρει ένα μικρό τραπέζι στην πόρτα και να ανέβει πάνω του, για να μπορέσει να ανοίξει την πόρτα. Η μικρή τα κατάφερε και ενημέρωσε τους αστυνομικούς, ότι η μητέρα της δεν ξυπνούσε.
"Μπορώ μόνο να την φανταστώ εκεί για τόσο καιρό, προσπαθώντας να ξυπνήσει την μητέρα της", είπε ο θλιμμένος θείος.
Η Shylah έμεινε μόνη στο σπίτι της για 2 μέρες κάνοντάς της συντροφιά το αρκουδάκι της, ενώ τρεφόταν με μερικά λαζάνια, γάλα και τυρί που μπόρεσε να βρει στο ψυγείο.
Το κοριτσάκι που υπέφερε από αφυδάτωση και εξανθήματα στην πάνα της, αναρρώνει σήμερα στο νοσοκομείο.



Σενάρια για κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας



Tης Eλευθερίας Aρλαπάνου

Σενάρια για κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας  Ραγδαίες εξελίξεις με επίκεντρο το ελληνικό χρέος δρομολογούνται στην ΕΕ. Η ελληνική οικονομία κινείται σε κλοιό ασφυκτικών πιέσεων, με την έκτη δόση στον αέρα, τη ρευστότητα του Δημοσίου στην κόψη του ξυραφιού, και όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά όσον αφορά στο περιβόητο "κούρεμα" του ελληνικού χρέους. Πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρουν πως είναι πιθανόν η εκταμίευση της έκτης δόσης τελικά να μη γίνει ποτέ και η εκταμίευση νέων κεφαλαίων προς την Ελλάδα να προέλθει από το Μόνιμο Μηχανισμό Στήριξης, με την επιβολή όμως όρων πρωτοφανούς σκληρότητας για τη χώρα.
Στην περίπτωση αυτή η κυβέρνηση καλείται να διαχειριστεί μια κατάσταση υπέρμετρου πολιτικού κόστους, σε ένα περιβάλλον που ήδη χαρακτηρίζεται από ένταση των κοινωνικών πιέσεων και από την αδυναμία επίτευξης στοιχειώδους συνεννόησης με την αξιωματική αντιπολίτευση. Υπό το βάρος των εξελίξεων αναθερμαίνονται σενάρια περί της ανάγκης σύγκλησης συμβουλίου πολιτικών αρχηγών που θα κληθεί να διαχειριστεί την κατάσταση στο οποίο θα τεθεί ευθέως η ανάγκη εθνικής συνεννόησης μπροστά στις πρωτοφανείς εξελίξεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη η Ελλάδα.


Δημήτρης Γκανούλης - Ανέκδοτο με αφορμή το δημοψήφισμα




Φίλοι μου αγαπημένοι. Η απόφαση του Πρωθυπουργού της Χώρας για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος μου έφερε στο νου το γνωστό ανέκδοτο: Έλεγχος τροχαίας.

Σταματάνε αστυνομικοί κάποιο αμάξι στην εθνική οδό.
Αστυνομικός - Κύριε πρόσεξα ότι φοράτε ζώνη ασφαλείας. Η τροχαία δεν τιμωρεί μόνο τους παραβάτες, αλλά επιβραβεύει και τους νόμιμους. Γι' αυτό, να ξέρετε ότι είστε ο τυχερός που κερδίζει 2.000 € επειδή φορούσατε ζώνη ασφαλείας. Τι έχετε να πείτε; Τι θα κάνετε με τα λεφτά σας;
Οδηγός - Ξέρετε τώρα που έχω λεφτά, λέω να δώσω επιτέλους εξετάσεις για να πάρω δίπλωμα.
Πετάγεται η γυναίκα που κάθετε δίπλα του - Μην τον ακούτε! Όταν είναι μεθυσμένος όλο τέτοιες μ*λ*κίες λέει!
Μιλάει και ο τύπος που καθόταν στο πίσω κάθισμα - Και το έλεγα εγώ. Με κλεμμένο αμάξι δεν πρόκειται να πάμε μακριά.
Ακούγεται τότε και μια φωνή από τον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου - Τι έγινε; Τα περάσαμε τα σύνορα τελικά;

Ο γράφων είναι από τους ανθρώπους που αλλάζουν πράγματα και οπτικές προκαλώντας...... τρικυμία σε ένα πλυντήριο.

Δημήτριος Αθ. Γκανούλης
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού


.kalabakacity.gr


Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση με 153 ψήφους



Όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ παρά το κλίμα των προηγούμενων ημερών, έδωσαν άλλη μία ευκαιρία στην κυβέρνηση.

Η Βάσω Παπανδρέου παρά τις σκληρές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού, τελικά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσε και ο Μίμης Ανδρουλάκης. Ναι στην ψήφο εμπιστοσύνης έδωσε και η Εύα Καϊλή και ο κ. Λιντζέρης.

Η κα Λούκα Κατσέλη ως ανεξάρτητη βουλευτής.....
μάλλον πείστηκε από τα λεγόμενα του πρωθυπουργού και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Η ανεξάρτητη βουλευτής, Μιλένα Αποστολάκη ήταν απούσα από τη διαδικασία, όπως και η Έλσα Παπαδημητρίου


"Fuck You Papandreou" Το βίντεο που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο



Αφιέρωμα Πολυτεχνείο 1973




Σαν σήμερα, 5 Νοεμβρίου



 1138
σε ηλικία δύο ετών ο Λι Αν Τονγκ ανεβαίνει στον θρόνο του Βιετνάμ στον οποίο θα παραμείνει για 37 χρόνια.
1492
ο Χριστόφορος Κολόμβος μαθαίνει για το καλαμπόκι από τους Ινδιάνους της Κούβας.
1605
«Η συνωμοσία της Πυρίτιδας». Οι καθολικοί προσπαθούν να ανατινάξουν το Βρετανικό Κοινοβούλιο. Το σχέδιο αποκαλύπτεται και ο αρχηγός τους, Γκάι Φοκς, απαγχονίζεται.
1688


Ελληνοϊταλικός Πόλεμος 1940



Την επαύριο του τορπιλισμού της «Έλλης» η ελληνική κυβέρνηση αποσιώπησε ότι η επίθεση ήταν έργο των Ιταλών. Παρά τα α­διάσειστα στοιχεία και τις υποψίες του λαού για τους ενόχους, η Ελλάδα απέφυγε τη σύρραξη. Έτσι, ο Ιωάννης Μεταξάς κέρδιζε κι άλλον χρόνο προκειμένου να προετοιμάσει τη χώρα του ενάντια σε μια μεγάλη ιταλική εισβολή την οποία ανέμενε από καιρό. Τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 1940, ο πρεσβευτής της Ιταλίας στην Αθήνα,Εμανουέλε Γκράτσι επέδωσε στον Μεταξά τελεσίγραφο της ιταλικής κυβέρνησης. Με αυτό, η Ρώμη ζητούσε να επιτραπεί η ελεύθερη διέλευση ιταλικών στρα­τευμάτων, τα οποία θα κατελάμβαναν απροσδιόριστα «στρατηγικά σημεία» εντός της ελληνικής επικράτειας.


76 ΧΡΌΝΙΑ ΜΟΝΟΠΟΛΙ


Οι αδελφοί Πάρκερ από τη Μ. Βρετανία ήταν οι πρώτοι που κυκλοφόρησαν ευρέως τη Monopoly στην παγκόσμια αγορά. Η πρώτη εμφάνισή της στα ράφια των καταστημάτων έγινε στις 5 Νοεμβρίου του 1935. Ωστόσο, η ιστορία της είναι πολύ παλιότερη.
Σχεδιάστηκε από την αμερικανίδα οικονομολόγο Λάιζι Μάτζι, η οποία έλαβε και το σχετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 1904. Η αρχική ονομασία του ήταν «Το παιχνίδι του σπιτονοικοκύρη» και στόχος του να αποδείξει με απλό τρόπο πώς τα μισθώματα πλουτίζουν τους ιδιοκτήτες ακινήτων και κάνουν φτωχότερους τους ενοικιαστές.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha