Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Concordia: Δύο ημέρες μετά το ναυάγιο, πουλούσαν πάλι εισιτήρια


 Εισιτήρια για μία κορυαζιέρα που θα πραγματοποιούσε το Costa Concordia τον Απρίλιο πωλούνταν στο διαδίκτυο από τον ιστότοπο της εταιρείας στην οποία ανήκει ακόμη και δύο ημέρες μετά το ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου, που έχει κοστίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 12 ανθρώπους, όπως δήλωσε δημοσιογράφος της εφημερίδας The Indepenedent στο τηλεοπτικό δίκτυο BBC. 

    Ο δημοσιογράφος μπήκε την προηγούμενη Κυριακή, δύο ημέρες μετά το ναυάγιο του Concordia, στον ιστότοπο της εταιρείας για να αναζητήσει πληροφορίες για τους επιβάτες που είχαν αγοράσει εισιτήρια για μελλοντικές κρουαζιέρες με το συγκεκριμένο πλοίο. 

    Ο δημοσιογράφος δεν κατάφερε να βρει καμία πληροφορία σχετικά με μία ενδεχόμενη αποζημίωση ή ανταλλαγή των εισιτηρίων που είχαν ήδη αγοραστεί, όμως με μεγάλη έκπληξη είδε ότι εξακολουθούσε να υπάρχει μία διαφήμιση για μία κρουαζιέρα με το Costa Concordia τον Απρίλιο. 


Μαζικές προσαγωγές οπαδών του Ολυμπιακού


Διακόσιοι είκοσι επτά οπαδοί του Ολυμπιακού, προσήχθησαν απο αστυνομικές δυνάμεις, ύστερα απο στοχευμένη επιχείρηση στο σταθμό του ΗΣΑΠ στη Νερατζιώτισσα όπου βρέθηκε ολόκληρο "οπλοστάσιο": εννέα βόμβες μολότοφ, λεπίδες, σουγιάδες, ρόπαλα, γκλομπ και άλλα "σύνεργα πολέμου".

    Οι επιτελείς της Αστυνομίας εκτιμούν ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού πιθανόν επρόκειτο να δώσουν μάχες με άλλους οπαδούς -κατά πάσα πιθανότητα του ΠΑΟ- με αιματηρές συνέπειες, αλλά η "μάχη", αποφεύχθηκε χάρη στην αστυνομική επέμβαση.

    Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό απο αστυνομικές πηγές, οι φανατικοί οπαδοί της πειραϊκής ομάδας επιβιβάστηκαν στο τρένο από τον Πειραιά, φαινομενικά με προορισμό το κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ της ομάδας τους με το Μαρούσι.

    Αμέσως δόθηκε σήμα στις αστυνομικές δυνάμεις να είναι σε επιφυλακή.

    Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κατέβηκαν αρχικά στο σταθμό Ειρήνης και επιχείρησαν να βγουν προς το Ολυμπιακό Στάδιο, όπου επρόκειτο να γίνει ο αγώνας μπάσκετ του ΠΑΟ με τη Δράμα.


Παγωνιά στη Δυτική Μακεδονία


 Η παγωνιά είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού στη Δυτική Μακεδονία, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας ο καιρός είναι γενικά αίθριος.

    Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι χαμηλότερες θερμοκρασίες που σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν -10 στη Φλώρινα, -5 στην Κοζάνη και -3 στην Καστοριά.

    Στη Θεσσαλονίκη και τις υπόλοιπες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, ο υδράργυρος δεν ξεπέρασε τους 5 βαθμούς.

    Για τις επόμενες ημέρες αναμένεται κρύο, ενώ από την Τρίτη ο καιρός θα παρουσιάσει περαιτέρω επιδείνωση με χιόνια στα ορεινά.


Νόμος - Βόμβα για απολύσεις, μείωση μισθών σε ΔΕΚΟ...




Υπό την ασφυκτική πίεση της τρόικας, η κυβέρνηση προχωρά σε πράξη νομοθετικού περιεχομένου με την οποία θα καταργηθούν οι ισχύουσες συλλογικές συμβάσεις και κανονισμοί εργασίας σε ΔΕΚΟ και ... τράπεζες και θα ανοίξει ο δρόμος για απελευθέρωση των απολύσεων και δραστικές περικοπές των αποδοχών για 110.000 εργαζόμενους.
Νόμος - Βόμβα για απολύσεις, μείωση μισθών σε ΔΕΚΟ

Υπό την ασφυκτική πίεση της τρόικας, η κυβέρνηση προχωρά σε πράξη νομοθετικού περιεχομένου με την οποία θα καταργηθούν οι ισχύουσες συλλογικές συμβάσεις και κανονισμοί εργασίας σε ΔΕΚΟ και τράπεζες και θα ανοίξει ο δρόμος για απελευθέρωση των απολύσεων και δραστικές περικοπές των αποδοχών για 110.000 εργαζόμενους. Με τις προωθούμενες ρυθμίσεις το εργασιακό και μισθολογικό καθεστώς στον ευρύτερο δημόσιο τομέα θα εναρμονιστεί πλήρως με εκείνο του ιδιωτικού τομέα έτσι ώστε να αρθεί η ιδιότυπη μονιμότητα του προσωπικού και να συμπιεστούν οι αμοιβές μέσω κατάργησης των εδικών επιδομάτων, θέσπισης πλαφόν στα δώρα και περιορισμού των αποζημιώσεων για υπερωρίες και έκτακτη εργασία. Με το νέο καθεστώς το ποσοστό των ατόμων που θα απολύονται κάθε μήνα και το ύψος των αποζημιώσεων σε ΔΕΚΟ και τράπεζες θα γίνεται με μοντέλο ιδιωτικού τομέα, ενώ οι μειώσεις στις αποδοχές θα φθάνουν μέχρι και 50%.


Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στο Χαλάνδρι



Στόχος δύο ένοπλων έγινε τα ξημερώματα ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στο Χαλάνδρι.

Ήταν λίγο μετά τις 04:00 όταν οι δράστες εισέβαλαν στο βενζινάδικο επί της συμβολής των οδών Παπανικολή και Αριστοτέλους και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από τους δύο αλλοδαπούς υπαλλήλους, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.


Αποκλεισμός των Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ στο Χαλάνδρι στην παναττική απεργία ‏




Στον αποκλεισμό συμμετείχαν και οι συνελεύσεις κατοίκων από Χαλάνδρι και Αγία Παρασκευή εκφράζοντας έτσι την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στους ενοικιαζόμενους εργαζόμενους των ταχυμεταφορών ....
ΕΛΤΑ


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha