Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΖΗΤΗΜΑ:




Από παλιά αλλά και πρόσφατα παρατηρούμε στο εσωτερικό της Ελλάδος, να αναπτύσσεται μια κίνηση αφελληνισμού της Ελληνικής Μακεδονίας, μέσα στα πλαίσια της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης.
Η κίνηση αυτή καθοδηγείται από πολιτικά κέντρα εντός και εκτός Ελλάδος, βρίσκεται δε σε πλήρη εξέλιξη. Αυτά συμβαίνουν ενώ η προπαγάνδα των Σκοπίων διεθνώς, αλλά και εντός του κρατικού αυτού μορφώματος, για την απόκτηση του ονόματος της Ελληνικής Μακεδονίας, είναι σε πλήρη άνθηση. 
Τα μέσα που χρησιμοποιούνται είναι ο πολιτισμός, δηλαδή η κατασκευή αγαλμάτων των


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ


Την ΠΑΤΡΙΔΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να ανακοινωθεί η κατάργηση των εθνικών παρελάσεων, με πρόσχημα την περικοπή εξόδων λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης της χώρας.
Το μόνο σίγουρο είναι, πως κάτι άλλο κρύβεται από πίσω..
Αυτή μας η κρίση δεν είναι  τυχαία και βεβιασμένη. Σας υπενθυμίζουμε καταρχάς την ανακοίνωση του πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου.

Η δήλωση έχει ως εξής: «Στις παρελάσεις με την ευκαιρία εθνικών εορτών ή επετείων θα μετέχουν στο εξής μόνο πεζοπόρα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα μηχανοκίνητα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων και το έργο των σχετικών μονάδων θα επιδεικνύεται κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων στους τόπους που εδρεύουν οι μονάδες αυτές. Για το ζήτημα είχα την ευκαιρία, την τιμή να ενημερώσω τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας.»


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha