Popular Post

Blogger Themes

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΑΔΕΔΥ: Παράνομη η εγκύκλιος για υποχρεωτική προϋπηρεσία


Καταγγελίες για μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για απολύσεις εκατοντάδων χιλιάδων υπαλλήλων κάνει η ΑΔΕΔΥ.
ΑΔΕΔΥ: Παράνομη η εγκύκλιος για υποχρεωτική προϋπηρεσία

Η συνδικαλιστική οργάνωση των δημοσίων υπαλλήλων σε ανακοίνωσή της αναφέρεται στην σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.«Καταγγέλλουμε τη νέα πολιτική της τρομοκρατίας και των απειλών του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, που εκβιάζει και πανικοβάλει τους εργαζόμενους να αναγνωρίσουν, εδώ και τώρα, όποια εργασιακή προϋπηρεσία έχει ο καθένας, προκειμένου να τους εντάξουν άμεσα και πρόωρα σε προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα.

Προκαλείται και πάλι ο σεβασμός και η τήρηση της συνταγματικής και νομοθετικής νομιμότητας.   
Αυτός ο εκβιασμός που επιχειρεί το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι απόλυτα παράνομος, αφού η όποια εγκύκλιος κυκλοφορεί στις υπηρεσίες και καλεί τους υπαλλήλους να αναγνωρίσουν την προϋπηρεσία τους τώρα, διαφορετικά δεν θα υπάρξει δικαίωμα αναγνώρισης στο μέλλον, δεν νομιμοποιείται από καμία νομοθετική ρύθμιση.   

Απεναντίας ο κάθε εργαζόμενος όπως και νομοθετικά ισχύει, έχει το αποκλειστικό δικαίωμά να αναγνωρίσει ή όχι την προϋπηρεσία του, όποτε αυτός εκτιμήσει και όσο χρόνο θέλει ο ίδιος.   
Μετά από αυτό καλούμε τον κ. Υπουργό να αποσύρει αμέσως αυτή την παράνομη εγκύκλιο και να σταματήσουν οι απαιτήσεις των υπηρεσιών για την υποχρεωτική αναγνώριση της προϋπηρεσίας.   
Ενημερώνουμε επίσης τους συναδέλφους ότι δεν υποχρεούνται να υπακούσουν σε παράνομες, προφορικές ή γραπτές εντολές, όπως η παραπάνω αναφερθείσα εγκύκλιος».newsbomb.gr


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha