Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ατρόμητος-ΟΦΗ 2-0


Με γκολ του Μήτρογλου στο 16' και του Επστάιν στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ στο γήπεδο Περιστερίου για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. 

 Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς με τον... συνηθη ύποπτο. Στο 16' ο Μήτρογλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 25' έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην εξέλιξη ο Κάρολ εξουδετέρωσε το σουτ του Πίτου Γκαρσία. Ο Ατρόμητος ήταν κυρίαρχος στο α' ημίχρονο, πίεσε και για δεύτερο γκολ, όμως ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ σταμάτησε τα σουτ των Πίτου Γκαρσία (31') και Μπρίτο (33'). Ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους μόνο στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, όταν σε σέντρα του Μπουλούτ, ο Μάντζιος από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ. 


    Στο β' ημίχρονο η εικόνα του αγώνα έδειξε να αλλάζει με τον ΟΦΗ να εμφανίζεται πιο δυνατός. Μάλιστα έχασε σημαντική ευκαιρία στο 49' με τον Παπουλή. Το ματς απέκτησε ρυθμό, με τις δύο ομάδες να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει συνεχώς. Η μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ ήταν στο 85', όταν ο Ιτάνζ εξουδετέρωσε τον «κεραυνό» του Ζόρντι Λόπεζ. Στην ίδια φάση ο Μάντζιος αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δημούτσος σούταρε, ο Κάρολ απέκρουσε και στην επαναφορά ο Επστάιν έκανε το 2-0 και «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του. 

    

    ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος

    ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 85' Μάντζιος (2η κίτρινη)

    ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπρίτο, Νάστος - Ταυλαρίδης, Κάρολ, Σίσιτς, Μπούρμπος

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Πίτου Γκαρσία (63' Σφακιανάκης), Γιαννούλης, Νάστος, Τάτος (62' Δημούτσος), Φυτανίδης, Επστάιν, Μπρίτο (80' Αναστασάκος), Μήτρογλου, Μπάλλας.

    ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Βερόν, Γαλανόπουλος (37' Μπούρμπος), Ταυλαρίδης, Μπουλούτ (76' Καμπάνταης), Μάντζιος, Καλάϊτζιτς, Γεωργίου, Παπουλής, Σίσιτς (46' Βάντο), Ζόρντι Λόπεζ.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha