Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Εμφανίστηκε UFO πάνω από Πάφο και Λάρνακα ; ( VIDEO )






Κόσμος Εμφανίστηκε UFO πάνω από Πάφο και Λάρνακα ;

Οργιάζουν οι φήμες για εμφάνιση αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενων αντικειμένων πάνω από την Κύπρο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ΑΤΙΑ (UFO) «εμφανίστηκαν» πάνω από την Λάρνακα και την Πάφο. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για UFO στην Κύπρο, τόσο στις ελεύθερες περιοχές όσο και στα κατεχόμενα.

Το τηλεφωνικό κέντρο του Σίγμα «έσπασε» από χθες βράδυ αφού πολίτες επικοινωνούσαν για να ρωτήσουν ή να καταθέσουν την εμπειρία τους για το τι είδαν στον ουρανό. UFO ισχυρίζονται ότι είδαν και στο Ισραήλ. Όπως αναφέρεται στην Jerusalem Post, οι τηλεφωνικές γραμμές της αστυνομίας «πήραν φωτιά» από τα τηλεφωνήματα των πολιτών που μαρτυρούσαν ότι είδαν εκτυφλωτικό φως στον ουρανό με μια γραμμή από πίσω, σαν να ήταν διαδρομή.

Η Ρωσία εξηγώντας το μυστηριώδες φως που κινείτο πάνω από το Ισραήλ, το Λίβανο, το Αζερμπαϊτζάν, την Τουρκία και την Ιορδανία, ανακοίνωσε ότι το βράδυ της Πέμπτης είχε πραγματοποιηθεί μια επιτυχημένη δοκιμή ενός βαλλιστικού πυραύλου.

Εν τω μεταξύ, ειδησιογραφική ιστοσελίδα του Λιβάνου υποστηρίζει ότι εντοπίστηκαν καμένα αντικείμενα στα σύνορα Λιβάνου-Ισραήλ και Λιβάνου-τουρκικών συνόρων.

Πηγή: pafospress.com

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha