Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Σκύλος αρνείται να εγκαταλείψει τον τάφο του αφεντικού του...!!!




Μια συγκινητική αφοσίωση δείχνει ο σκύλος ενός μοναχικού Κινέζου: Κατά τη διάρκεια της ζωής του Λάο Παν, μοναδική του παρέα ήταν ο σκύλος του. Μετά το θάνατο του χωρικού, οι συνήθειες του καλύτερού του φίλου δεν έχουν αλλάξει καθόλου, καθώς δεν φεύγει λεπτό δίπλα από το μνήμα του αφεντικού του... 

Οι κάτοικοι του χωριό Πανιατούν, κοντά στην πόλη Κινγκντάο, στην επαρχία Σαντόνγκ δεν γνωρίζουν ούτε καν το όνομα του σκύλου, προσπάθησαν ωστόσο να... του προσφέρουν στέγη και φροντίδα. 

Ο σκύλος αρνείται να εγκαταλείψει τον τάφο, δέχεται μόνο το φαγητό και το νερό που του προσφέρουν οι συγκινημένοι συντοπίτες του αφεντικού του που σχεδιάζουν να του φτιάξουν σπιτάκι στο νεκροταφείο. 

Δεν γνωρίζουμε αν θα ακολουθήσει και άγαλμα, όπως συνέβη στον σκύλο Χατσίκο από την Ιαπωνία που είχε επιδείξει αντίστοιχη αφοσίωση, περιμένοντας μάταια επί 9 χρόνια (μ έχρι δηλαδή τον θάνατό του) την επιστροφή του καθηγητή Χιντεσαμπούρο Ουένο, στον σταθμό Σιμπούγια του μετρό, ωστόσο αποδεικνύει καθημερινά ότι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι τετράποδος..

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha