Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

- Download the subtitle Madagascar 3 Europe's Most Wanted 2012 TS READNFO XViD-26k...    (Κατεβάστε τον επιλεγμένο υπότιτλο)



Όνομα υπότιτλου:
Madagascar 3 Europe's Most Wanted 2012 TS READNFO XViD-26k
Γλώσσα:
Greek
Χρήστης που τον ανέβασε:
Ημερομηνία καταχώρησης:
19/07/12 07:52pm
Αριθμός downloads:

1475
Σχόλια από τον uploader: Madagascar 3 Europe's Most Wanted 2012 TS READNFO XViD-26k ~~ Sync adjustments by me
Αν μεταφερθήκατε εδώ από κάποια μηχανή αναζήτησης υπάρχει περίπτωση το περιεχόμενο της σελίδας να μην ανταποκρίνεται απόλυτα στην αρχική σας αναζήτηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο υπότιτλος που ψάχνετε δεν υπάρχει! Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα αναζήτησης του Subs4Free για να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.


Αν μεταφερθήκατε εδώ από κάποια μηχανή αναζήτησης υπάρχει περίπτωση το περιεχόμενο της σελίδας να μην ανταποκρίνεται απόλυτα στην αρχική σας αναζήτηση.Αν μεταφερθήκατε εδώ από κάποια μηχανή αναζήτησης υπάρχει περίπτωση το περιεχόμενο της σελίδας να μην ανταποκρίνεται απόλυτα στην αρχική σας αναζήτηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο υπότιτλος που ψάχνετε δεν υπάρχει! Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα αναζήτησης του Subs4Free για να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο υπότιτλος που ψάχνετε δεν υπάρχει!Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα αναζήτησης του Subs4Free για να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.
Information for the movie Madagascar 3: Europe's Most Wanted...



Σκηνοθεσία: Eric Darnell
Σενάριο: Noah Baumbach
Ηθοποιοί: Ben Stiller, Sacha Baron Cohen, David Schwimmer, Frances McDormand
Πρεμιέρα (US): 08/06/12
Πρεμιέρα (GR): 30/08/12
Είδος ταινίας: Animation | Adventure
Χώρα παραγωγής: USA
Βαθμολογία: 7.2/10 (16,196)

Υπόθεση:
Οι πιο αγαπημένοι ναυαγοί, επιτέλους βρήκαν τον δρόμο τους! Έξι χρόνια μετά την στιγμή που χάθηκαν από προσώπου γης, δίχως να αφήσουν το παραμικρό ίχνος, τα άγρια ζωάκια του κήπου της Νέας Υόρκης, αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ από το μακρινό τους ταξίδι στο νησί της Αφρικής, ανακαλύπτουν σιγά σιγά την ρότα που θα τα οδηγήσει σπίτι τους. Και αφού κάτι τέτοιο δεν συνέβη στην δεύτερη περιπέτε
ια του υπέρ - επιτυχημένου franchise κινουμένων σχεδίων με τον τίτλο Madagascar, είναι πιθανό να συμβεί στην τρίτη τους εκδρομή στις μεγάλες οθόνες, που φέρει τον υπότιτλο Europe's Most Wanted. Δεν χρειάζεται φυσικά πολύ μυαλό για να κατανοηθεί πως το λιοντάρι, η ζέβρα, η καμηλοπάρδαλη, ο ιπποπόταμος, οι χαριτωμένοι πιγκουίνοι και η υπόλοιπη κομπανία, φτάνουν κολυμπώντας στις ακτές της Ευρώπης, για να προκαλέσουν αναταραχή στους κατοίκους της με την άγρια μεν, αλλά τόσο αθώα παρουσία τους. Από τα λιγοστά πλάνα του τρέιλερ, που η Dreamworks μόλις έριξε στην κυκλοφορία διαλαλώντας τον εμπορικό της τίτλο, που θα κάνει πρεμιέρα στους τρισδιάστατους κινηματογράφους στις 8 Ιουνίου του 2012, η τρομερή συντροφιά μάλλον πρέπει να αναστάτωσε ολάκερη την Μεσόγειο, αφού την βλέπουμε να ισοπεδώνει την Κυανή Ακτή αλλά και να λαμβάνει μέρος σε τσίρκο που κάνει παράσταση εντός του... Κολοσσέο! [http://lessthanzervo.blogspot.com]

Related subtitlesGreek





Read more: 

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha