Popular Post

Blogger Themes

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε. ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ




ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ

ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ THOUREIO 
 Μεγαλειώδης προσπάθεια καταβάλλεται από το στρατόπεδο του  πρόεδρου της Γ.Σ.Ε.Ε να βρεθεί αντίπαλος στον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΝΙΚΟ  ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ο οποίος κλιμακώνει μέρα με την μέρα τον αγώνα του κερδίζοντας συνεχώς έδαφος.

 Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ που έβαλε το ΠΑ.ΣΟ.Κ μέσα στη ΓΕΝΟΠ, ορίζοντας τον και γραμματέα του συνδικαλιστού, που ακούει στο όνομα ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ από την ΚΟΖΑΝΗ του ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ και του ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, μετά από πλήθος αρνητικών δημοσιευμάτων τα οποία στην ουσία αποκάλυψαν το ρόλο του για την «πολιτική εξόντωση» του ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, φαίνεται να αρχίζει να χάνει έδαφος και να...θεωρείται σχεδόν αδύνατον να σηκώσει ανάστημα στο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ.

Το επόμενο βήμα επίθεσης κατά του ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, θα έρθει από την ομάδα του προέδρου της Γ.Σ.Ε.Ε  ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ μέσα από την Γ.Σ.Ε.Ε .

Μετά τα όσα καταλογίζονται στην παρούσα διοίκηση της Γ.Σ.Ε.Ε από τις επαφές, της Διοικούσας με τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ  είναι αδύνατον να συγκρότηση ομάδα κρούσης κατά του  ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Από πληροφορίες υπάρχει η πιθανότητα να δούμε ενωμένες πολυκομματικές δυνάμεις μέσα στη ΓΣΕΕ κατά του ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Πολλοί μέσα από την Διοίκηση της Γ.Σ.Ε.Ε που παρατηρούν την ραγδαία άνοδο του ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ στην ψυχή του Έλληνα εργαζόμενου, φροντίζουν να τον προσεταιριστούν για να προσποριστούν οφέλη.  

Να υπενθυμίσουμε ότι οι εκλογές στη Γ.Σ.Ε.Ε θα γίνει τον Μάρτιο  του 2013 και ο δρόμος μέχρι τότε είναι μακρύς και δύσκολος.

Από την άλλη ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ παραμένει σταθερός στις θέσεις του υπέρ της ισοκατανομής του πλούτου της χώρας στα οφέλη και στις υποχρεώσεις, δηλαδή να πληρώνουν όλοι ανάλογα με τα εισοδήματα τους και να μην απαλλάσσεται κανένας.





Πηγή

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha