Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

«Βόμβα για τις αγορές το δημοψήφισμα»



Η αντίδραση της Ασίας στην ανακοίνωση για τη διεξαγωγή του

Την ελπίδα οι χώρες της ευρωζώνης να εφαρμόσουν το πρόγραμμα που αποφάσισαν για τη μείωση του χρέους της Ελλάδας, εξέφρασε σήμερα εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το δημοψήφισμα που ανακοινώθηκε από την Αθήνα για το πρόγραμμα αυτό.

«Ελπίζουμε ότι οι Ευρωπαίοι θα μπορέσουν να εφαρμόσουν με συνέπεια το πρόγραμμα αυτό για την επίλυση της κρίσης», τόνισε ο Χονγκ Λέι, «η Κίνα υποστηρίζει τις προσπάθειες της ΕΕ, της ευρωζώνης και του ΔΝΤ για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους», πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι «η Κίνα ήταν και θα παραμείνει ένας σημαντικός επενδυτής στην ευρωπαϊκή αγορά».

«Βόμβα για τις αγορές» χαρακτήρισε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Ταϊπέι την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος. «Αυτό ισοδυναμεί με βόμβα για τις χρηματαγορές. Οι ασταθείς χρηματαγορές έχουν επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία. Ελπίζουμε ότι η Ευρώπη θα ξαναβρεί τη σταθερότητά της. Εάν υπάρχει σταθερότητα την Ευρώπη και εάν το ευρώ συνεχίσει να υπάρχει, αυτό θα είναι προς όφελος του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος», τόνισε ο Περνγκ Φάι-να.

www.newsbeast.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha