Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Θα προτείνει για πρωθυπουργό τον …Μάκαρο





Mετά την αναμενόμενη υπερψήφιση του από 153 αχυράνθρωπους των ξένων με σύνθημα …ψηφίστε να φύγω, σήμερα Σάββατο στις 12 το μεσημέρι θα πάει ο Παπανδρέου στην megaγλάστρα Παπούλια να συζητήσουν για το πώς θα γίνει κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό τον αγαπούλα - Μάκαρο με τα συνήθη τσιράκια του συστήματος Καρατζαφερη ,Ντορα, Κουβελη που λένε ότι εκπροσωπούν μαζί με το προδοτικό ΠΑΣΟΚ την πλειοψηφία του λαού. Ο Μάκης είναι η μόνη γάτα που μπορεί να σώσει την χώρα αφού αυτός δεν …εξαγοράζεται, αλλά …εξαγοράζει.  
Μην ξεχνάμε πως είναι και .
.αντιστασιακός, αφού δήλωσε…. πολιτικός κρατούμενος. Έχει δηλαδή τις …περγαμηνές που χρειάζονται. Σκοπεύουν δε να υπερπηδήσουν το εμπόδιο του ποινικού μητρώου, παρέχοντας του πλήρη αμνηστία για τα προηγούμενα, και ασυλία για ότι θα κάνει όπως θα απολαμβάνουν και οι υποδεέστεροι υπουργοί του,
Όσο για τον Σαμαρά που μέχρι στιγμής δεν ..τσίμπησε γιατί θέλει την κυβερνητική πίτα να μην την μοιράζεται, αναμένεται η Μερκελ να του τραβήξει το αυτάκι εντος των ημερών, και να συμμετέχει τύποις στο σχήμα με τον δικό του… Ψωμιάδη.
Για την συμμετοχή του Μπέου στο νέο σχήμα, δεν υπάρχει επιβεβαίωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που απάντησε… ουδέν σχόλιο..

ixnos.blogspot.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha