Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ο θρίαμβος του ΠΑΟΚ…Μόνο με 3 ήττες στην Ευρώπη τα τελευταία 3 χρόνια



Η σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ, που συνδυάστηκε με πρόκριση στους “32″ του Europa League, με 2-1 στην Αγγλία επί της Τότεναμ δεν ήταν τυχαίο αποτέλεσμα και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την προϊστορία του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο. 
Τα τελευταία τρία χρόνια ο Δικέφαλος του Βορρά πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις εκτός συνόρων.

Συνολικά από τη σεζόν 2009-2010, τρία χρόνια δηλαδή, ο ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 25 παιχνίδια στην Ευρώπη.Σε αυτά μετρά 11 νίκες, 11 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Οι ομάδες που έχει αντιμετψπίσει είναι: Τότεναμ, Ρουμπίν Καζάν, Άγιαξ, Φενέρμπαχτσε, Βιγιαρεάλ, Μπριζ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Χέρενφειν, Βαλερένγκα.
Εκτός από όλα αυτά ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει 33 γκολ και έχει δεχθεί 18 γκολ. Αρκετά καλά αν σκεφτεί κανείς την κατάσταση της ομάδας πριν τρία χρόνια. Σε αυτό το διάστημα μετρά δυο προκρίσεις στους “32″ του Europa League και έναν αποκλεισμό.

Παρά το ακατάλληλο της ώρας, καθώς η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στις 06:15 στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” 2.000 και πλέον φίλοι του “Δικεφάλου” έκαναν τη νύχτα μέρα και μέσα στο ομιχλώδες τοπίο που υπήρχε πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση που είχαν πάρει πριν λίγες ώρες οι παίκτες του Λάσλο Μπόλονι.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα, ενώ και οι άλλοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ “πνίγηκαν” στις αγκαλιές των οπαδών του “Δικεφάλου”. “Καροτσάκι” μέχρι το λεωφορείο πήγαινε όποιος παίκτης έβγαινε από την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου.



 www.infoblog.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha