Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Αρχίζει το ξεπούλημα στην ΑΕΚ;


Αρχίζει το ξεπούλημα στην ΑΕΚ;Την ώρα που λέγεται ότι ο υποψήφιος επενδυτής στην ΑΕΚ έρχεται για να σώσει την ομάδα βάζοντας 10 εκ. ευρώ, στην Αγγλία το έγκυρο "skysports" γράφει ότι η Έβερτον παίρνει τον Μανωλά!

Μπορεί σήμερα να διαβάζουμε στο "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ ότι ο ...σωτήρας της ΑΕΚ έρχεται με την πρόθεση να βάλει 10 εκ. ευρώ, αλλά στην Αγγλία γράφουν ότι η Έβερτονετοιμάζεται να αποκτήσει τον Κώστα Μανωλά! 

Συγκεκριμένα, το συνήθως έγκυρο "skysports" αναφέρει ότι οΝτέιβιντ Μόγιες ψάχνει ενίσχυση στην άμυνα από τη στιγμή που μοιάζει απίθανο να ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Σιλβέν Ντιστέν.
Έτσι, έχει ως πρώτο το στόχο τον Κώστα Μανωλά της ΑΕΚ, ενώ τονίζεται ότι η κίνηση αυτή δεν προκαλεί εντύπωση, αφού πριν έναν χρόνο είχε αποκτηθεί ακόμη ένας Έλληνας, οΑπόστολος Βέλλιος από τον Ηρακλή.
Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι για τον Μανωλά ενδιαφέρονται κι άλλες αγγλικές ομάδες (Μπλάκμπερν,ΝιούκαστλΓουίγκαν και Γούεστ Χαμ).
Τι να πιστέψουμε εμείς, λοιπόν, τώρα; Ότι έρχεται επενδυτής που θα σώσει την ΑΕΚ ή ότι αρχίζει το ξεπούλημα για να γλιτώσει η ομάδα από κανένα συμβόλαιο; Υπομονή. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha