Βίντεο ντοκουμέντο από την χθεσινοβραδυνή (Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011, ώρα 11.10 μ.μ.) εκπομπή του παλαιο-Πασόκου δημοσιογράφου Σπύρου Χατζάρα στο κανάλι "Blue-Sky": 
Ο προσκεκλημένος της εκπομπής, διαπρεπής καθηγητής της Ιστορίας Δημήτρης Μιχαλόπουλος, αποκαλύπτει (1:40 έως 2:11 του βίντεο) αυτό που ελάχιστοι Έλληνες εγνώριζαν:
Ιουδαϊκής καταγωγής είναι και ο (θεωρούμενος ως Ελληνόψυχος Πατριώτης) Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς!! 
Για όσους αμφισβητούν την εγκυρότητα του καθηγητού Δ. Μιχαλόπουλου, υπενθυμίζουμε ότι υπήρξε επί πολλά χρόνια Διευθυντής του "Μουσείου της Πόλεως των ΑΘηνών, Βούρου - Ευταξία", ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν Διευθυντής του "Ιδρύματος Ελευθερίου Βενιζέλου", από όπου απελύθη λόγω της κριτικής που ασκούσε στους συμπατριώτες του Εβραίου Ραββίνου Τζέζους Μπέν Γιοζέφ. 
Επίσης, τυγχάνει εκλεγμένος καθηγητής της Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών από το 1996, αλλά την έδρα τού την έχει υφαρπάξει ο φίλος του Εβραίου Κώστα Σημίτη, καθηγητής της Ιστορίας Αντώνης Λιάκος. 
Ωστόσο, ας μάς επιτραπεί να υποβάλουμε μία ένσταση σε όσα λέει σε αυτό το συλλεκτικό βίντεο ο καθηγητής Μιχαλόπουλος: 
Θεωρεί ντε φάκτο πως η προγιαγιά του Αντώνη Σαμαρά, μεγάλη Ελληνίδα Εθνικίστρια, Πηνελόπη Δέλτα, ήταν κι αυτή Ιουδαία, ενώ είναι πασίγνωστο πόσο πολύ η συγγραφέας του "Τρελαντώνη" μισούσε τους Εβραίους και σιχαινόταν τον κορυφαίο Ευεργέτη της Εβραϊκής Φυλής όλων των Εποχών (όπως τον αποκαλούσε ο Ντισραέλι) Τζέζους Μπέν ΓΙοζέφ! 
Θυμίζουμε, πως όταν η Πηνελόπη Δέλτα αυτοκτόνησε τον Απρίλη του 1941, άφησε επιστολή στα παιδιά της να την κηδέψουν χωρίς παπά και να ...
μή της κάνουν χριστιανική κηδεία!...

 

Η φωτογραφία που ψάχνει όλος ο ΛΑΟΣ! Όσα όσα πληρώνει η Καλλιρόης για την φωτογραφία Σαμαρά με το εβραϊκό καπελάκι!!!

olympiada  ...το γνωστό κιπα! Το έχουν φορέσει οι περισσότεροι υψηλοί επισκέπτες του Ισραήλ, άρα ο Καρατζαφέρης περίμενε με αγωνία την φωτογραφία του Σαμαρά για να την κάνει σημαία. Θα αναρωτηθείτε, γιατί να την κάνει σημαία, αφού ο ίδιος ξέχασε τα βιβλία που διαφήμιζε τύπου "Ας μιλήσουμε για Εβραίους", του πατέρα του βουλευτή του Θάνου Πλεύρη και υποστηρίζει πλέον ένθερμα την συμμαχία Ελλάδος Ισραήλ. Μα την θέλει διότι η εικόνα είναι δύναμη. Φανταστείτε πρωτοσέλιδο την φωτό του Σαμαρά με το Κιπά στην Α1 και από κάτω: "Ιδού οι πράκτορες του Σιωνισμού και της Μπίλντεμπεργκ"... 
Όσο - όσο πληρώνεται αυτή η φωτό.
Εμείς όμως, ως πράκτορες της Μουσάντ, θα τους την δώσουμε τσάμπα. Δείτε τη:

 O Σαμαράς στο Ισραήλ, το 1991 και σήμερα. Δείτε φωτογραφίες
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. που έγινε δεκτός σήμερα στο Ισραήλ με τιμές αρχηγού κράτους, είχε επισκεφθεί το Ισραήλ, 20 χρόνια πριν, ως ο Υπουργός Εξωτερικών, που έβαλε την υπογραφή του στην de jure αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ. Δείτε τις φωτογαφίες του 1991 και του σήμερα:



ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ  ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΕΒΡΑΙΟΙ
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΚΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ!!!
ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 'Η ΟΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ??