Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Κατεβαίνουν από τα ναυπηγεία στο κέντρο της Αθήνας



Κατεβαίνουν από τα ναυπηγεία στο κέντρο της Αθήνας
Νέα συντονισμένη κινητοποίηση πραγματοποιούν την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά, της Ελευσίνας αλλά και του Νεωρίου Σύρου.

Την Παρασκευή τα συνδικάτα τους έχουν προγραμματίσει τετράωρη στάση εργασίας που θα διαρκέσει από τις 10.00 το πρωί ως τις 14.00 το μεσημέρι.
Παράλληλα πολλοί από αυτούς, μαζί με τους οικείους τους και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις και πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11.00.
Η συγκέντρωση στη συνέχεια θα μετεξελιχθεί σε πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Οικονομικών στην πλατεία Συντάγματος.
Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας με ανακοίνωση εκφράζει τη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους και ζητά από «τις διοικήσεις των ναυπηγείων και την κυβέρνηση να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες ώστε να αρθεί το αδιέξοδο μέσω της υλοποίησης κατασκευαστικών προγραμμάτων από τα ναυπηγεία της χώρας και της δημιουργίας ενιαίου φορέα Ναυπηγικής Βιομηχανίας, που αποτελούν και πάγια αιτήματα των εργαζομένων».

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha