Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Οι «άσσοι» του αύριο με φόντο την Άρσεναλ!


Με ιδιαίτερη επιτυχία και σημαντικές συμμετοχές ολοκληρώθηκε το camp τερματοφυλάκων και προπονητών τερματοφυλάκων της Arsenal Soccer Schools μεταξύ 10 και 12 Φεβρουαρίου στο αθλητικό κέντρο SPORTCAMP στο Λουτράκι. 

Οι επιλεγμένοι μελλοντικοί τερματοφύλακες είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά της νευραλγικής θέσης του «άσσου» υπό τις οδηγίες εξειδικευμένων προπονητών, στα πρότυπα του λονδρέζικου συλλόγου.

Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται σε γερά θεμέλια και ένα τέτοιο είναι για κάθε ομάδα ο τερματοφύλακάς της. Η ξεχωριστής σημασίας θέση του τερματοφύλακα  απαιτεί ειδικό πρόγραμμα προπόνησης. Οι νεαροί τερματοφύλακες εκπαιδεύονται από μικρή ηλικία τί σημαίνει ‘’υπερασπίζομαι την εστία μου με τον καλύτερο τρόπο’’, μαθαίνοντας κάθε λεπτομέρεια από τους ειδικούς.
Υπό το βλέμμα των ειδικών
Οι 15 τερματοφύλακες που έλαβαν μέρος στο camp επιλέχθηκαν από το δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου της Άρσεναλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και αξιολογήθηκαν από τους προπονητές των Arsenal Soccer Schools.

Tο camp διεξήχθη υπό την εποπτεία του Scout Arsenal Southeast Europe  και Τεχνικού Διευθυντή των σχολών Arsenal Soccer Schools κ. Παπαϊωάννου Λάκη, ενώ υπεύθυνος για το προπονητικό πρόγραμμα ήταν ο  προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας της Άρσεναλ κ. Tony Roberts που είχε υπό τις οδηγίες του, τους προπονητές τερματοφυλάκων  κ. Τικταπανίδη Θανάση (τεχνικός διευθυντής τερματοφυλάκων Arsenal Soccer Schools), κ. Μπέκο Χρήστο  (προπονητής τερματοφυλάκων Arsenal FC Southeast Europe Elite Academy) και κ. Πασπαλίδη Σπύρο (προπονητής της σχολής  τερματοφυλάκων της Arsenal Soccer Schools στο AFC Χαλάνδρι και μέλος του team τερματοφυλάκων της Arsenal FC Southeast Europe Elite Academy)


Αξίζει να σημειώσουμε πως η συμμετοχή του προπονητή τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας της Άρσεναλ, προσέδωσε ανεκτίμητη αξία στο προπονητικό camp, με τους συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να βρεθούν δίπλα σε έναν άνθρωπο που μαθαίνει τα μυστικά της θέσης στους κορυφαίους. Άλλωστε, για τους μικρούς τερματοφύλακες ο στόχος δεν είναι άλλος από την μελλοντική καταξίωση και συμμετοχή σε κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Από τη θεωρία στην πράξη
Κατά την διάρκεια του camp διεξήχθησαν φιλικοί αγώνες με τις ομάδες των σχολών ASS OLYMPICO Λειβαδιάς και ASS ΠΑΟ Λουτράκι με την Arsenal Elite Academy στα πλαίσια της αξιολόγησης των τερματοφυλάκων σε συνθήκες αγώνων.
Συνολικά, οι αθλητές και προπονητές που πήραν μέρος στο camp ήταν από τις εξής περιοχές: Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Αίγιο, Αρτάκη, Περιστέρι, Χαλάνδρι, Λειβαδιά, Βριλήσσια, Εύοσμός, αλλά και από τη FYROM.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha