Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΖΗΤΗΜΑ:




Από παλιά αλλά και πρόσφατα παρατηρούμε στο εσωτερικό της Ελλάδος, να αναπτύσσεται μια κίνηση αφελληνισμού της Ελληνικής Μακεδονίας, μέσα στα πλαίσια της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης.
Η κίνηση αυτή καθοδηγείται από πολιτικά κέντρα εντός και εκτός Ελλάδος, βρίσκεται δε σε πλήρη εξέλιξη. Αυτά συμβαίνουν ενώ η προπαγάνδα των Σκοπίων διεθνώς, αλλά και εντός του κρατικού αυτού μορφώματος, για την απόκτηση του ονόματος της Ελληνικής Μακεδονίας, είναι σε πλήρη άνθηση. 
Τα μέσα που χρησιμοποιούνται είναι ο πολιτισμός, δηλαδή η κατασκευή αγαλμάτων των Ελλήνων Μακεδόνων Βασιλέων εντός του κρατικού μορφώματος των Σκοπίων, η συνολική ανθελληνική προπαγάνδα, οι πολιτικοί εκβιασμοί, ο βιασμός της Ιστορίας, η επιχείρηση να ξαναγραφεί η Ιστορία από τους γνωστούς και γνωστές ανθέλληνες και ανθελληνίδες ψευδοκουλτουριάρηδες, πληρωμένα όργανα των εχθρών της Ελλάδος, και άλλα πολλά. 
Μέχρι ο ΟΗΕ επιστρατεύθηκε για να μπορέσει η Ν.Τ.Π. να ιδρύσει αυτό το κρατικό μόρφωμα.
 Όλα αυτά γίνονται διότι το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ θέλει να αποκτήσει γερά θεμέλια μέσα στη καρδιά των Βαλκανίων. 
Ήδη ΝΑΤΟ & Αμερικανοί κατασκεύασαν στα Σκόπια τη μεγαλύτερη στρατιωτική βάση που υπάρχει στο κόσμο, από την οποία σκοπεύουν με πυραύλους τη Ρωσία!! Όλοι αυτοί οι εχθροί δρούν μέσα στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, για λογαριασμό των Σλάβων Σκοπιανών, σαν μια Πέμπτη φάλαγγα, και συνεπικουρούνται από τους Τούρκους. Αυτές οι κινήσεις είναι η οργάνωση εκείνη της λεγόμενης «Μακεδονικής μειονότητας», της «Μακεδονικής γλώσσας» η οποία είναι ένα συνονθύλευμα γλωσσών Σλαβικών, Αλβανικών, και Βουλγαρικών φυλών, και Σλαβικών .ταυτοτήτων, τις οποίες προσπαθούν να παρουσιάσουν σαν Μακεδονική μειονότητα εντός..
της Ελλάδος. 
Για υποβοήθηση της μάθησης της γλώσσας από τις νέες γενεές  κυκλοφόρησαν το «Αναγνωστικό της Μακεδονικής γλώσσας». 
Προσπαθούν δε μέσω πολιτισμικών εκδηλώσεων, να μεταδώσουν στους Έλληνες το Σλαβικό πολιτισμό, ως δήθεν Μακεδονικό. Συνοπτικά χρησιμοποιούν το όνομα, γλώσσα, ταυτότητα, πολιτισμό, σαν όπλα τους, για να πείσουν τη διεθνή κοινωνία. 
Υπάρχει μια φιλοσκοπιανή οργάνωση μέσα στην Ελλάδα με έδρα τη Φλώρινα, που λέγεται «Ουράνιο Τόξο», και συντονίζει όλες αυτές τις κινήσεις και ενέργειες των Σκοπιανών. 
Μέλη του «Ουράνιου Τόξου» είναι δυστυχώς « Έλληνες» που φέρουν Ελληνικά ονόματα. 
Που να ήξεραν οι δυστυχείς τι κακό κάνουν στη πατρίδα τους!!!
 Οι Σκοπιανοί βρήκαν την ευκαιρία που στην Ελλάδα υπάρχουν αδύναμες διεθνιστικές κυβερνήσεις, υπηρέτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης, μειωμένου πατριωτισμού, που εμφορούνται από το πνεύμα της παγκοσμιοποίησης και της Ν.Τ.Π. Οι Σκοπιανοί εκμεταλλεύονται αυτό το γεγονός, προς όφελος των εθνικών τους επιδιώξεων και συμφερόντων.
Από το 1992 δεν είδαμε καμιά πατριωτική εκδήλωση υπέρ της Ελληνικής Μακεδονίας, με τη δικαιολογία ότι όλα αυτά ενισχύουν τον Εθνικισμό, ενώ ο Εθνικισμός στους από Βορρά και Ανατολάς γείτονες βράζει, και εμείς ιστάμεθα ως «αρνίον άκακον» επί σφαγήν, για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις και επιθυμίες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Έτσι παίζουμε το παιχνίδι των εχθρών της πατρίδας μας. 
Η αδράνεια αυτή, εκπληρώνει τους πόθους των Σκοπιανών, και όχι μόνον. 
Εάν περιμένουμε από τον ΟΗΕ να μας λύσει το πρόβλημα «καήκαμε» που λέει ο λαός, δεδομένου ότι ο ΟΗΕ έχει εξελιχθεί σε μια γιάφκα της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.
Αυτές τις ημέρες (Φεβρουάριος 2012), ευρίσκεται σε εξέλιξη μια νέα προσπάθεια του ΟΗΕ με τον διαμεσολαβητή MATHEW NIMITS  για το όνομα του Γεωγραφικού αυτού μορφώματος των Σκοπίων.
Βρήκαν την ευκαιρία οι κύριοι της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. τώρα που η Ελλάς βυθίστηκε στη χρεοκοπία, με δικές τους ενέργειες, με μια κυβέρνηση δοσιλόγων στην εξουσία απόλυτα δική τους, να προωθήσουν τα άνομα σχέδιά τους, που αποβλέπουν στο διαμελισμό της Ελλάδος. Σήμερα η Ελλάς είναι ο αμνός ο αίρων τις αμαρτίες του Κόσμου. 
Δυστυχώς όλες αυτές οι ανθελληνικές οργανώσεις δρούν μέσα στην Ελληνική Μακεδονία, μέσα στη Θεσ/νίκη, αλλά και μέσα σε όλες τις άλλες μεγάλες πόλεις της Ελληνικής Μακεδονίας. 
Όλοι αυτοί προσπαθούν να επιβάλλουν τη διδασκαλία της λεγόμενης «Μακεδονικής γλώσσας» στα Ελληνικά σχολεία, για αυτονόητους σκοπούς, με τη βοήθεια των εδώ κουλτουριάρηδων ανθελλήνων πολιτικών της λέσχης BILTERBERG
Όλες αυτές οι οργανώσεις χρηματοδοτούνται από τη κυβέρνηση των Σκοπίων, και από τη Ν.Τ.Π. είναι δε απορίας άξιον , πως υπάρχουν Έλληνες που προδίδουν τη πατρίδα τους. Το Σκοπιανό πρόβλημα το ξεκίνησε από τα χρόνια του Τίτο -της πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβίας- η Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση & Ν.Τ.Π. 
Στους ηγέτες των κρατών εκείνων που ανεγνώρισαν τα Σκόπια σαν «Μακεδονία», τους λέγομεν να επισκεφθούν τα μουσεία της Βεργίνας, του Δίον, και άλλους αρχαιολογικούς χώρους της Ελληνικής Μακεδονίας, να δούν τους Βασιλικούς τάφους και όλα τα αρχαιολογικά ευρήματα, ώστε να μάθουν τη πραγματική ιστορία, και να πάψουν να αναγνωρίζουν ψεύτικα κρατίδια με κλεμμένα ονόματα, ιστορία, και πολιτισμό, διότι έτσι πράττοντες, γίνονται και αυτοί μέρος του προβλήματος, και του βιασμού της ιστορίας, και του πολιτισμού.!!!
Η Ιστορία και ο πολιτισμός των Ελλήνων Μακεδόνων, θα ανατρέψουν τα ανθελληνικά σχέδια των δυνάμεων εκείνων της Σιωνιστικής  παγκόσμιας Δικτατορίας. 
Τα ανθελληνικά σχέδια των σκοτεινών εκείνων δυνάμεων, είναι να ενσωματώσουν την Ελληνική Μακεδονία, με το μόρφωμα εκείνο των Σκοπίων, με σκοπό να δημιουργήσουν νέο κράτος υπό Σκοπιανή Αλβανο-Σλαβική-Βουλγαρική διακυβέρνηση.
Προς τούτοις κυκλοφορούν γεωγραφικούς χάρτες που φθάνουν το νέο κράτος από τα Σκόπια, μέχρι τη Θες/νίκη και τη Χαλκιδική, ώστε να βγούν στο Αιγαίο με σκοπό να δημιουργήσουν τη λεγόμενη «Μακεδονία του Αιγαίου», με απώτερο σκοπό να αποκλείσουν τη Ρωσία στο βορρά, μακριά από Αιγαίο-Μεσόγειο, για γεωπολιτικούς, γεωστρατηγικούς και γεωενεργειακούς σκοπούς, ώστε να πάρουν όλο τον ορυκτό πλούτο των θερμών θαλασσών οι Σιωνιστές παγκόσμιοι δικτάτορες.  
To πιο ακριβό οικόπεδο είναι η Μακεδονία μας.
Οι πολιτικοί μας ηγέτες εάν ασκούσαν εθνική πατριωτική πολιτική, και αντιστέκονταν σθεναρά στα εχθρικά σχέδια των δυτικών
«συμμάχων», δεν θα υπήρχαν σήμερα αυτοί οι κίνδυνοι για νέα εθνική τραγωδία, διαμελισμού της Ελλάδος, και δημιουργία νέου κράτους επάνω στο κεφάλι μας, μέσα στα Ελληνικά εδάφη από Σλάβους, Αλβανούς, Τούρκους, Βουλγάρους, και όλο αυτό το συνονθύλευμα, μόρφωμα λαών και φυλών της Βαλκανικής, δηλαδή όλη αυτή τη Βαβέλ των Βαλκανίων. 
Οι Σιωνιστές της παγκοσμιοποίησης θέλουν να δημιουργήσουν το κράτος της «Μακεδονίας» υπό Σκοπιανό καθεστώς, προκειμένου να πλήξουν-εκτός των άλλων- τον Ελληνισμό και την Ιστορία του. 
Για το σκοπό αυτό ξοδεύουν πακτωλούς χρημάτων σε πάσης φύσεως προπαγάνδα, με τη βοήθεια των εδώ γραικύλων πολιτικών.
 Οι σκοτεινές εκείνες δυνάμεις του πλανήτη, δημιούργησαν στους Σκοπιανούς γελοίες αυταπάτες με μια επίπλαστη εθνική ταυτότητα. 
Στα Βαλκάνια η διπλωματική βιασύνη είναι πολλές φορές συνώνυμη της καταστροφής. 
Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ με το ΝΑΤΟ βομβάρδισαν τη Σερβία ανηλεώς με βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου και μόλυναν τον υδροφόρο ορίζοντα των Βαλκανικών κρατών, τότε όμως είχαν απέναντί τους μια αδύναμη Ρωσία, τη Ρωσία του Γιέλτσιν.
 Αν όμως τολμήσουν να πράξουν τα ίδια σήμερα στα Βαλκάνια, με τη πανίσχυρη Ρωσία του ΠΟΥΤΙΝ , τότε θα διακινδυνεύσουν παγκόσμιο Αρμαγεδδώνα, με πυρηνικό όλεθρο. Ουαί στους Αμερικανούς αθώους πολίτες!!! 
Δεν υπάρχουν Σλαβόφωνοι Μακεδόνες στην Ιστορία, ούτε υπήρξαν ποτέ. 
Κυρίαρχη γλώσσα ήταν και είναι η Ελληνική. Ένα γλωσσικό ιδίωμα που μιλούν μερικοί χωρικοί στην Ελληνική Μακεδονία, αυτό είναι μείγμα Ελληνικών και Σλαβικών εκφράσεων, και το έφεραν Σλάβοι μετανάστες στην Ελληνική Μακεδονία από τις χώρες των Βαλκανίων. 
Οι γνήσιοι Μακεδόνες είναι Ελληνόφωνοι. 
Οι  Βασιλείς και οι κάτοικοι της αρχαίας Μακεδονίας είχαν γλώσσα, θρησκεία, πολιτισμό, έθιμα, τα ίδια με όλους τους Έλληνες. 
Οι Φίλιππος, Αλέξανδρος, Αριστοτέλης, μιλούσαν Ελληνικά, και είχαν την ίδια θρησκεία με όλους τους Έλληνες, τους δώδεκα Θεούς του Ολύμπου. 
Ο πρώτος πρόεδρος των Σκοπίων Κίρο Γκλιγκόρωφ έτι ζών δήλωσε, «Δεν είμαστε Έλληνες, αλλά Σλάβοι».
Ο πρώην ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ  Henry Kissinger δήλωσε, «Εάν οι Έλληνες χρησιμοποιήσουν την ιστορία τους, θα κερδίσουν σε όλα τα διεθνή μέτωπα». Ποίαν χρείαν έτι έχομεν μαρτύρων και αποδείξεων;;;
Η εθνική ταυτότητα ενός λαού είναι, ίδια γλώσσα, ίδια θρησκεία, ίδια Ιστορία, ίδιο πολιτισμό. Αυτά τα προσόντα δεν τα διαθέτει το μόρφωμα αυτό των Σκοπίων-FYROM. Η γεωγραφική περιοχή της Βαρντάσκα-Παιονίας, ήταν μια αποικιακή κατάκτηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη προσπάθειά του να επεκταθεί προς βορρά. 
Με βάση αυτό, τα κράτη της Ανατολής που κατέκτησε ο Αλέξανδρος, φαντάζεσθε να θέλουν να πάρουν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;; αυτό ακριβώς κάνουν οι φανατικοί Σκοπιανοί σήμερα. 
Η περιοχή τα παλαιότερα χρόνια ελέγετο Παιονία.
Αφού λοιπόν έχουν όνομα, Σκόπια, ή Παιονία, ή Βαρντάσκα, γιατί θέλουν να κλέψουν το δικό μας όνομα;;; Διότι έχουν πονηρούς  και άνομους σκοπούς.
 Σήμερα τα Σκόπια οικονομικώς στηρίζονται από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, αλλά και από τους εφιάλτες πολιτικούς της Ελλάδος, διότι,
1.-Τους έχουμε παραχωρήσει το λιμένα της Θες/νίκης για χρήση όλων των εισαγωγών και εξαγωγών τους ατελώς. Οι Αμερικανοί για να τους ξεφορτωθούν,  τους φόρτωσαν επάνω στους ώμους της Ελλάδος.
2.-Τα ΕΛ.ΠΕ  αγόρασαν το κατεστραμμένο διυλιστήριό τους ΟΚΤΑ,
το επισκευάσαμε, το εκσυγχρονίσαμε , και έτσι τους παρέχουμε καύσιμα για ενέργεια.
3.-Κατασκευάσαμε αγωγό από τη Θες/νίκη μέχρι τα Σκόπια, στο ΟΚΤΑ  για να στέλνουμε Αργό πετρέλαιο (crude oil), στο διυλιστήριο για την
ομαλή λειτουργία του.
4.-Δημιουργήσαμε στα Σκόπια εργοστάσια, πολυκαταστήματα, τράπεζες, για την οικονομική τους ανάπτυξη.
5.-Αγοράσαμε τις πτωχευμένες τράπεζές τους, τις εκσυγχρονίσαμε, και έτσι φτιάξαμε το αναγκαίο τραπεζικό υπόβαθρο και σύστημα για την ομαλή λειτουργία της οικονομίας τους.
6.-Στην Ελλάδα μπαινοβγαίνουν ελεύθερα προς εξεύρεση εργασίας.
Για όλες αυτές τις ευεργεσίες, αντί ευχαριστώ, χολή μας ποτίζουνε,
ενώ  μπορούμε με ένα οικονομικό και ενεργειακό εμπάρκο να τους χρεοκοπήσουμε. Για όλη αυτή τη βοήθεια που τους παρέχουμε αντιμετωπίζουμε αχαριστία, αντί του μάνα χολή, και επιπλέον ζητούν εδάφη της πατρίδας μας. 
Δηλαδή η πρώην αποικία και προτεκτοράτο του Μεγάλου Στρατηλάτου, ζητά το όνομα και τα εδάφη της Μητροπολιτικής δυνάμεως. Αυτό είναι πρωτοφανές γεγονός στη παγκόσμια ιστορία. Σηκωθήκανε τα πόδια να δείρουν το κεφάλι.
Η Ελλάδα υποστηρίζει τις ενταξιακές προσπάθειες των Σκοπίων να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ & Ε.Ε. υπό τον όρο να δείξουν λογική
στις απαιτήσεις τους έναντι της Ελλάδος. Έτσι και υποστηρίξουμε
τη μειονότητα των Αλβανών των Σκοπίων, οι φανατικοί Σλάβοι τύπου Γκρούεφσκι χάθηκαν. 
Οι Έλληνες πολιτικοί πρέπει να ανανήψουν διότι βαδίζουν από το κακό στο χειρότερο, από υποχώρηση σε υποχώρηση, έτσι οι Σκοπιανοί με τη στήριξη των Σιωνιστών Αμερικανών αποθρασύνθηκαν. 
Δυστυχώς δεν υπάρχει εθνική στρατηγική, και η εξωτερική μας πολιτική είναι στη διάθεση των «συμμάχων». 
Τέτοια υποτέλεια συναντούμε μόνο  στις φυλές της ζούγκλας της Αφρικής.
Είναι εθνική επιταγή να επανεξετασθεί η άφρων πολιτική της υποστήριξης της Ευρωπα’ι’κής πορείας των Σκοπίων, εφόσον επιμένουν στη κλοπή του ονόματος της Μακεδονίας μας. Δυστυχώς τα Σκόπια δεν σέβονται το γενναιόδωρο γείτονά τους. 
Οι πολιτικοί μας σήμερα δυστυχώς επιδεικνύουν εθνική ατολμία και φόβο. Ασκούν πολιτική ραγιά μπρός στους ισχυρούς της Γης.
Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία γράφει ο εθνικός μας ποιητής.
Αντί να πιέζονται διεθνώς τα Σκόπια να απαιτούν  τη κλοπή του ονόματος και της ιστορίας μας, πιέζεται η Ελλάς να αδιαφορήσει στη κλοπή του εθνικού μας ονόματος, της εθνικής μας ταυτότητας, και κληρονομιάς. 
Αυτό θα πεί «βαρβάτο μέσον» που διαθέτει ένα μικρό κρατίδιο. Ο πατριωτισμός των Ελλήνων, η ιστορία μας, αλλά και η Ελληνική διασπορά ανά την υδρόγειο, είναι τα ισχυρά αλλά παροπλισμένα ειρηνικά όπλα της Ελλάδος, τα οποία δυστυχώς οι εφιάλτες πολιτικοί μας δεν χρησιμοποιούν, για να πείσουν την διεθνή κοινότητα. 
Να υπενθυμίσουμε στους αχάριστους και ανιστόρητους «συμμάχους» και «εταίρους», ότι η Ελλάς πολέμησε στο πλευρό τους κατά το Β! Παγκόσμιο πόλεμο και θυσίασε 1.000.000 νεκρούς πολεμιστές και άμαχο πληθυσμό, δηλαδή το σύνολο των νεαρών ηλικιών, το άνθος της νεολαίας της Ελλάδας, για να σωθούν οι αγνώμονες «σύμμαχοι» από τους Ναζί. 
Που να το ξέραμε, να τους αφήναμε στη μανία των Ναζί!!! Θυσιάσαμε τους παππούδες μας, και πατέρες μας, για αυτούς τους αχάριστους  Σιωνιστές Αγγλο-Αμερικάνους, ενώ οι Σκοπιανοί και Τούρκοι ήταν σύμμαχοι των ΝΑΖΙ!!!
 Mας έκαναν ολοκαύτωμα του Βαλκανικού Νότου, και μας χρεοκόπησαν!!! Η Ν.Τ.Π. μετά το Β! Π.Π. μας πήρε τη Βόρειο Ήπειρο, την έδωσε στους Αλβανούς, και τη μισή Κύπρο την έδωσε στους Τούρκους!!! 
Δηλαδή ικανοποίησαν τους συμμάχους των Ναζί!!! Σήμερα  θέλουν να μας πάρουν ακόμη και τη Μακεδονία μας, τοιαύτη αχαριστία!!! 
Σήμερα δε με τα διάφορα μνημόνια η Ελλάς μετατράπηκε βιαίως σε αποικία  των σύγχρονων Γερμανών, με τους Γερμανούς επόπτες στη κυβέρνηση!!! Μας έχουν φέρει σήμερα σε απόγνωση, και αγανάκτηση τέτοια ώστε να λέμε, «Κρίμα που ο Χίτλερ έχασε το πόλεμο», με ότι αυτό συνεπάγεται για όλους μας.
 Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. 
Τι Ναζί, τι παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία!!! 
Έτσι και έτσι δούλοι είμαστε. 
Τι δούλοι των Ναζί , τι δούλοι των Σιωνιστών της παγκόσμιας Δικτατορίας. Τα παθήματα δεν έγιναν μαθήματα……..

                                     ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                                Διεθνολόγος
                 E-mail: ant.grypaios@gmail.com







Πηγή

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha