Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ


Την ΠΑΤΡΙΔΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να ανακοινωθεί η κατάργηση των εθνικών παρελάσεων, με πρόσχημα την περικοπή εξόδων λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης της χώρας.
Το μόνο σίγουρο είναι, πως κάτι άλλο κρύβεται από πίσω..
Αυτή μας η κρίση δεν είναι  τυχαία και βεβιασμένη. Σας υπενθυμίζουμε καταρχάς την ανακοίνωση του πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου.

Η δήλωση έχει ως εξής: «Στις παρελάσεις με την ευκαιρία εθνικών εορτών ή επετείων θα μετέχουν στο εξής μόνο πεζοπόρα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα μηχανοκίνητα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων και το έργο των σχετικών μονάδων θα επιδεικνύεται κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων στους τόπους που εδρεύουν οι μονάδες αυτές. Για το ζήτημα είχα την ευκαιρία, την τιμή να ενημερώσω τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας.»
Οι δήθεν δηλώσεις περί οικονομίας και περιορισμού των εξόδων είναι εντελώς άκαιρες, όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν στην εθνική μας μνήμη και στην απότιση τιμής σε ..όσους έπεσαν για τη σωτηρία της Ελλάδας.
Μέσα από τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου τα νέα παιδιά, μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις, δηλώνουν τον σεβασμό τους προς τους ήρωες της πατρίδας, οι οποίοι μας λύτρωσαν από τυραννίες  και δεσποτισμούς, ενώ ο λαός τους παρακολουθεί και τους χειροκροτεί με περηφάνια.
Ποιο είναι λοιπόν τελικά το ζητούμενο των πολιτικών που μας κυβερνούν;  Να δημιουργήσουν έναν λαό που θα ξεχάσει σε βάθος χρόνου την καταγωγή του, τους αγώνες του και τους νεκρούς του;vevizelos-gia-parelasi


Πηγή

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha