Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Οι εκλεκτοί Ίβηρες του Ολυμπιακού


Στον Ολυμπιακό έκαναν ένα ξεκαθάρισμα και κατέληξαν στους 6 πιο ελκυστικούς προπονητές. Επέστρεψε στη λίστα ο Έμερι. Όλο το ρεπορτάζ στο Sport24.gr.

Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει εδώ και μια εβδομάδα, το Κύπελλο κατέληξε κι αυτό στον Πειραιά και οι διοικούντες του Ολυμπιακού βάζουν κάτω όλες τις προτάσεις και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τον προπονητή που θα κάθεται στον πάγκο την επόμενη χρονιά.
Οι υποψήφιοι προπονητές είναι αρκετοί όπως και οι προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας κι έτσι οι "ερυθρόλευκοι" αποφάσισαν να κάνουν την αρχή μ' ένα ξεσκαρτάρισμα.

Αυτή τη στιγμή, οι Πειραιώτες έχουν καταλήξει σε έξι προπονητές, των οποίων οι περιπτώσεις κρίνονται ως πιο ελκυστικές και δεν είναι τυχαίο πως όλοι τους προέρχονται από την Ιβηρική χερσόνησο. Οι τέσσερις είναι από την Ισπανία και οι δύο από την Πορτογαλία.
Ας ξεκινήσουμε από τους Ισπανούς.... Πρόκειται για τον 49χρονο Μίτσελ που αυτή τη στιγμή προπονεί την Σεβίλλη (9η στην Πριμέρα Ντιβισιόν), τον 47χρονο Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ της Λεβάντε (5η στην Πριμέρα Ντιβισιόν), τον Χοσέ Λουίς Όλτρα που είναι στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και την οδήγησε στην άνοδο στην Πριμέρα Ντιβισιόν, αλλά και τον γνωστό μας Ουνάι Έμερι.
Ο τεχνικός της Βαλένθια, επιστρέφει ξανά στη λίστα των Πειραιωτών, γιατί προφανώς δεν βρήκε ικανοποιητικές προτάσεις από την Αγγλία και πλέον θα είναι πιο θετικός σε μια ενδεχόμενη πρόταση του Ολυμπιακού.
Σ' ότι αφορά στους Πορτογάλους, πρόκειται για τον 43χρονο Βίτορ Περέιρα που είναι αυτή τη στιγμή στον πάγκο της Πόρτο, αλλά και τον Ντομίνγκος Πασιένσια, που απολύθηκε τον Φλεβάρη από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ είχε οδηγήσει την Μπράγκα στον τελικό του Europa League την περσινή σεζόν.
Όλες οι περιπτώσεις είναι πολύ καλές με βάση τα βιογραφικά των προπονητών, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με τους ίδιους, ούτε ότι απαραίτητα κάποιος απ' αυτούς θα κάτσει στον "ερυθρόλευκο" πάγκο. Οι διοικούντες του Ολυμπιακού έκαναν απλά μια έρευνα αγοράς και δεν αποκλείεται αν προκύψει κάποιο άλλο όνομα να στρέψουν εκεί την προσοχή τους.
Το γεγονός πάντως πως οι προπονητές προέρχονται από την Ιβηρική χερσόνησο, μαρτυρά ότι δεν αποκλείεται να είναι εισηγήσεις και προτάσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε. Όπως και να 'χει, το θέμα του προπονητή δύσκολα θα κλείσει το επόμενο δεκαπενθήμερο, αφού μην ξεχνάμε πως το πρωτάθλημα Ισπανίας τελειώνει στις 13 Μαΐου.


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha