Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Όλες οι κυριότερες αθλητικές ειδήσεις,


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ



Παναθηναϊκός: Στην Παιανία όλο το Δ.Σ.



Την πρώτη επαφή με τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον Ζεσουάλντο Φερέιρα είχαν σήμερα στην Παιανία τα μέλη της νέας διοίκηση του συλλόγου.
Τα νέα δεδομένα που ισχύουν στην ΠΑΕ, σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο, ανέλυσαν οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γόντικας. Οι δύο τελευταίοι, με τα υπόλοιπα μέλη του νέου Δ.Σ. της εταιρείας βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας, προκειμένου να ενημερώσουν τους ποδοσφαιριστές για το τι «μέλλει γενέσθαι» στο εξής, ενώ παράλληλα, τους διαβεβαίωσαν πως εντός της επόμενης εβδομάδας θα αρχίσει η καταβολή των χρημάτων που τους οφείλονται.


Βράζουν στον Παναθηναϊκό...Οσο βλέπουν στον Παναθηναϊκό το βίντεο του χθεσινού ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τόσο περισσότερ


ο βράζουν με τη διαιτησία του Ισπανού διαιτητή Μαρτίν.
Σήμερα (12/5) στις 16:00 ο Παναθηναϊκός έχει media day και εκεί αναμένεται να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση του για τη διαιτησία του αγώνα.




Μας,Κατσουράνης,mas,katsouranis

«Μας βρίζει συνέχεια ο Κατσουράνης»

οι διάλογοι σημειώθηκαν μεταξύ Φερέιρα, Σιμάο και Κατσουράνη με τον Μοζαμβικανό να ρωτάει ποιος είναι ο προπονητής... Ο Πορτογάλος ρώτησε τον Κατσούρ αν πήρε επίτηδες κίτρινη κάρτα.  
Ο Παναθηναϊκός είναι κακός εντός αγωνιστικού χώρου στα πλέι οφ και αυτό φαίνεται πως έχει επηρεάσει άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο καθώς δεν λείπουν και οι λογομαχίες μεταξύ των παικτών. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φωτογραφία για ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑΟ Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα βρίσκεται από σήμερα στην Ισπανία για να συζητήσει για το Plan B, αν και εφόσον δεν "κλείσει" αισίως το θέμα του Ντομίνγκος Πασιένσα. 
Λίγο πριν φύγει, είπε δύο κουβέντες για την μετά-Βαλβέρδε εποχή και έσπευσε να καθησυχάσει τον κόσμο
.




Εν αναμονή του Μαρινάκη ο Ντομίνγκος


Εν αναμονή του Μαρινάκη ο Ντομίνγκος

Φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού παραμένει ο Ντομίνγκος Πασιένσια, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.  
Ωστόσο, η διοίκηση τονίζει ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη η υπόθεση του Πορτογάλου προπονητή. 




Final Four: Ολυμπιακός: Και τώρα η ΤΣΣΚΑΣτον τελικό της Euroleague βρίσκεται από χτες βράδυ (11/5) ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 68-64 της Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ.





ΑΕΚ.


Κάρλος: Μόνο νίκη με Ατρόμητο

Κάρλος: Μόνο νίκη με Ατρόμητο

Μόνο τη νίκη θα επιδιώξει η ΑΕΚ στο Περιστέρι, γεγονός που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Χοσέ Κάρλος.


Ο Ισπανός παίκτης μιλώντας στη NOVA αρχικά ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ θα πάει για τη νίκη στην έδρα του Ατρομήτου, ενώ σ




τη συνέχεια εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες της ομάδας του. Αναλυτικά: «Με δεδομένο ότι ο Ατρόμητος δεν έχει νικήσει σε κάποιο παιχνίδι των πλέϊ οφ, έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα, σίγουρα θα θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη










Κωστένογλου: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι»



Να μην χάσουν την συγκέντρωσή τους ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές ο Νίκος Κωστένογλου. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι με νίκη στο Περιστέρι η ΑΕΚ θα έχει τον πρώτο λόγο για την πρωτιά στα πλέι-οφ.

«Απομένει μια εβδομάδα και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι.










ΠΑΟΚ

ΣταφυλίδηςΧωρίς προβλήματα και με 20 παίκτες η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε ποιοι είναι αυτοί
Γεμάτο το οπλοστάσιο του Λάσλο Μπόλονι για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Ρουμάνος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.



Ο Λίνο με δηλώσεις του εξήγησε γιατί αρνήθηκε να αγωνιστεί ως αλλαγή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό


Μιλώντας στα "Σπορ του Βορρά", ο έμπειρος μπακ-χαφ, τόνισε αρχικά: "Καταρχάς οφείλω να πω μία μεγάλη συγνώμη προς όλους αλλά και να δωσω συγχαρητήρια στην ομάδα για τη μεγάλη νίκη.

ΑΡΗΣ
Αφού δεν έφθασε κάποια έγγραφη πρόταση στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών Άρη για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ Άρης δόθηκε παράταση προθεσμίας μέχρι την Τετάρτη. 

Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών Άρη έδωσε παράταση προθεσμίας για υποβολή έγγραφη πρότασης για την ΠΑΕ Άρης μέχρι την προσεχή Τετάρτη κι αυτό γιατί μέχρι σήμερα και ώρα 21:00 δεν υπήρξε κάποια.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha