Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

"Το Ακρόπολις δεν είναι ένας απλός αγώνας"





Ο κορυφαίος οδηγός του WRC, ο άνθρωπος των 8 παγκοσμίων πρωταθλημάτων και ο μεγάλος νικητής του Ράλι Ακρόπολις, Sébastien Loeb, μία ημέρα πριν από την εκκίνηση του ελληνικού αγώνα, μίλησε αποκλειστικά στη zougla.gr για όλους και για όλα.
Τόνισε ότι το Ράλι Ακρόπολις δεν είναι ένας απλός αγώνας, κάτι που αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά, ενώ αναφέρθηκε - έπειτα από αρκετή είναι η αλήθεια επιμονή από μέρους μας - και στην οικονομική κρίση, δίνοντας το μήνυμά του σε όλους τους Έλληνες.

Περιμένοντας τον Loeb στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου Club Hotel Casino Loutraki, οι πρώτες ψιχάλες άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Με τον Γιώργο τον φωτογράφο, αναθεματίζαμε τη στιγμή, αφού δεν έχεις πάντα την ευκαιρία και το προνόμιο να μιλήσεις με έναν άνθρωπο όπως ο Sebastien. Ευτυχώς, ο Γάλλος λίγο αργότερα έκανε την εμφάνισή του, χαλαρός, ευδιάθετος και με τη συνοδεία δύο κυριών που φρόντιζαν για ό,τι ήθελε. Μας χαιρέτησε ευγενικά και ξεκινήσαμε αμέσως τις ερωτήσεις, προτού, όπως είπε και ο ίδιος, δυναμώσει η βροχή. 
Στο Ακρόπολις μπορεί και να μην τερματίσεις!
Ο Loeb γνωρίζει πολύ καλά τις συνθήκες του Ράλι Ακρόπολις. Ωστόσο, μας τόνισε ότι το φετινό είναι πιο δύσκολο από τα προηγούμενα, καθώς οι ειδικές διαδρομές είναι πολύ απαιτητικές και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. «Εκτός από τις καινούργιες που είναι γρήγορες, οι υπόλοιπες έχουν πολλές πέτρες, λακκούβες και παγίδες. Δεν μπορείς απλώς να οδηγήσεις γρήγορα. Πρέπει να προσέχεις το αυτοκίνητο, τις αναρτήσεις και τα ελαστικά, ειδάλλως, υπάρχει περίπτωση ακόμα και να μην φτάσεις στο τέλος. Αν κάνεις flat out απο την αρχή θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να τερματίσεις χωρίς προβλήματα. Παρόλες τις δυσκολίες απαιτεί σκληρή προσπάθεια και να μην χάσεις χρόνο, γιατί δύσκολα θα τον κερδίσεις απο κάπου αλλού».
Στην ερώτηση αν αλλάζουν τα σχέδιά τους, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο βροχής, ο Loeb χαμογέλασε απλά, όντας σίγουρος για τον εαυτό του. «Δεν αλλάζει κάτι. Τα σχέδια μένουν ως έχουν» είπε. Όσο για το ποιοι είναι οι κυριότεροι αντίπαλοί του, δεν δίστασε καθόλου να τους κατονομάσει: Hirvonen, Solberg και Latvala. 

Μου αρέσει που βλέπω χαμογελαστούς ανθρώπους
Τέλος, δεν μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στην Ελλάδα, την οικονομική κρίση και το γεγονός ότι όλοι σχεδόν στην Ευρώπη συζητάνε για αυτό. Ο Γάλλος συνοφρυώθηκε, αφού δεν περίμενε μια τέτοια ερώτηση. Ωστόσο, ως επαγγελματίας δέχθηκε να απαντήσει, λέγοντας: «Είναι μια άσχημη κατάσταση για τη χώρα, αλλά πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσετε. Μου έχει κάνει εντύπωση που βλέπω ανθρώπους ευχάριστους, με ένα χαμόγελο στα χείλη. Αυτό είναι το σημαντικότερο».    
Πηγη : zougla.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha