Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΠΑΟ: Παίρνει νέο δάνειο από την Πειραιώς για το πλάνο βιωσιμότητας




Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες μέρες αναφορικά με τη μάχη που δίνουν οι άνθρωποι της ομάδας για την αδειοδότηση και για να παίξει το Τριφύλλι στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Την Τετάρτη το πρωί παίρνει νέο δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς ύψους 5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να υποστηριχθεί το πλάνο βιωσιμότητας που θα παρουσιαστεί το μεσημέρι στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, στην εκδίκαση της έφεσης, ώστε να ανάψει το πράσινο φως...

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί από το πρωί της Τρίτης οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ξεκινώντας τις πληρωμές των ληξιπρόθεσμων οφειλών του 2011 σε ποδοσφαιριστές και ομάδες, οι οποίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο 24ωρο, ενώ παράλληλα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους νυν παίκτες του ρόστερ και τους ατζέντηδες τους, προκειμένου να προχωρήσουν οι διακανονισμοί των οφειλών του 2012 και να πάρουν στα χέρια τους υπογεγραμμένα χαρτιά των πρασίνων.
Η εξόφληση των οφειλών του 2011 και οι διακανονισμοί για τις οφειλές του 2012 είναι δύο σημαντικά βήματα, ωστόσο το σημαντικότερο είναι το πλάνο βιωσιμότητας που πρέπει να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός στον φάκελο του, ούτως ώστε να ανάψει το πράσινο φως η δευτεροβάθμια επιτροπή και να δώσει την αδειοδότηση στο Τριφύλλι.
Για να το πετύχει αυτό, ο Παναθηναϊκός, ύστερα από ενέργειες της ΠΑΕ και του Γιάννη Αλαφούζου εξασφάλισαν νέο δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς ύψους 5 εκατ. ευρώ, το οποίο θα υπογραφεί το πρωί της Τετάρτης, ώστε το έγγραφο να συμπεριληφθεί στον φάκελο που θα παρουσιάσουν οι πράσινοι στην εκδίκαση της έφεσης που θα γίνει το μεσημέρι στην ΕΠΟ για να καταστεί βιώσιμο το πλάνο τους.
Να σημειωθεί εδώ, πως το συγκεκριμένο δάνειο δεν πρόκειται να εκταμιευθεί άμεσα, ούτε να χρησιμοποιηθεί σε άλλες δραστηριότητες του Παναθηναϊκού. Η χρήση του είναι συγκεκριμένη και προορίζεται για την φερεγγυότητα του πλάνου βιωσιμότητας.
Για να εξασφαλίσουν οι πράσινοι το νέο δάνειο των 5 εκατ. ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς, που ήρθε σαν συνέχεια των οικονομικών διευκολύνσεων με την προπληρωμή της επιταγής από τη Λάτσιο για την πώληση του Σισέ, αλλά και την εξαργύρωση μέρους της εγγυητικής επιταγής, χρειάστηκε η αρωγή του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος βοήθησε, έστω και με αυτόν τον τρόπο την ομάδα στον αγώνα που δίνει για να πάρει την αδειοδότηση και να παίξει στην Ευρώπη.

   sport.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha