Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Γυμναστικής Δήμου Χαλανδρίου



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΝΠΔΔ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ»
ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Ταχ. Δ/νση : Λ.Πεντέλης 150 Χαλάνδρι
ΤΚ : 15234
Πληροφορίες : Αποστολοπούλου Έφη
Τηλέφωνο : 210 6821975
Φαξ : 210 6821926
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Γυμναστικής Δήμου Χαλανδρίου που συνδιοργάνωσαν ο Αθλητικός – Πολιτιστικός Οργανισμός «Ευριπίδης» και ο Αθλητικός Όμιλος «Αθλοκίνηση» Χαλανδρίου, στις 15 και 16 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας» και τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.
Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν συνολικά 1.200 αθλούμενοι από 35 φορείς από όλη την Ελλάδα.
Η πολυχρωμία, η γυμναστική στο μεγαλείο της σε σχέδια και σχηματισμούς, σαγήνεψαν με την ομαδικότητα και τη μαζικότητά τους. Η μαζικότητα στην άθληση, στο θέαμα, στην αρμονία της κίνησης, της χάρης αλλά και της δύναμης ήταν κάτι πρωτόγνωρο για το Δήμο Χαλανδρίου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και βραβεύτηκαν οι Ολυμπιονίκες Δημοσθένης Ταμπάκος και Εύα Χριστοδούλου, η οποία παρουσίασε και ατομικό πρόγραμμα Ρυθμικής Γυμναστικής. Επίσης οι κάτοχοι Παγκοσμίων κυπέλων Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, καθώς και η Ελληνική αποστολή της Ρυθμικής Γυμναστικής (ανσάμπλ) με τις αθλήτριες Σταυρούλα Σαμαρά, Μαριάνθη Ζαφειρίου, Ελένη Δόικα, Ευδοκία Λουκάγκου, Αλεξία Κυριαζή και Βασιλεία Ζάχου μαζί με τις προπονήτριές τους Τζένη Παπαδοπούλου και Γεωργία Αργύρη.






Στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γιώργος Κουράσης, οι αντιδήμαρχοι Κρίστη Αγαπητού κ. Κώστας Αγγελής, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ» κ. Ντάβαρης Ηλίας, ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ» κ. Μπάβας Φώτης και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητικού Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Βριλησσίων κ. Δημητρίου Αναστάσιος, o Δημοσιογράφος κ. Ντάσκας Ιωάννης, και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου κ. Κρανίδης Μάνος Την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία εκπροσώπησαν οι Αντιπρόεδροι Νίκος Αδαμόπουλος και Ελένη Μιχοπούλου.

Οι συνδιοργανωτές κ.Ηλίας Ντάβαρης πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ», η κ. Καλογήρου Μαργαρίτα πρόεδρος του Α.Ο ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ Χαλανδρίου καθώς και η ψυχή της διοργάνωσης, προπονήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης κ. Αδαμοπούλου Στέλλα -Υπεύθυνη Οργανωτικής Επιτροπής - ευχαριστούν όλους τους αθλητές και προπονητές για τη συμμετοχή τους και εκφράζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια στις ομάδες που ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες (κυρίως το Σάββατο 16 Ιουνίου) έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εντυπωσίασαν με τα προγράμματά τους, τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και το μέγα Χορηγό κ. Δ. Φαραντούρη για τη στήριξη που παρείχε στη διοργάνωση του Φεστιβάλ.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha