Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/6/2012



Aκτινογραφία κουπονιού Kυριακής
233. Τενερίφη-Πονφεραντίνα
Tο 1-0 του πρώτου αγώνα δίνει προβάδισμα στην Πονφεραντίνα που θα επιδιώξει να σκοράρει στα Κανάρια. Η  Τενερίφη θα πρέπει να είναι προσεκτική αν θέλει να μην δεχθεί γκολ. Προβάδισμα ( UNDER 
234.Βαλερένγκα-Στάμπαεκ
NO BET
235.Χοντ-Μπάερουμ
NO BET
236.Ασιρίσκα-Ούμεα
NO BET
237.Βάρμπεργκς-Μπράγκε
4-1-1 έχει στην έδρα της η Βάρμπεργκς. Έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη η οποία μπορεί να συνδυαστεί και με ( OVER )
238.Βάρναμο-Μπρομαποϊκάρνα
Η Βάρναμο παίζει ανοιχτά στο γήπεδό της πλέον καθώς αν συνεχίσει να αγνοεί την νίκη θα μείνει πίσω στη μάχη της παραμονής. Η Μπρομαποϊκάρνα μπορεί να πρωταγωνιστεί, όμως εκτός έδρας δεν είναι αξιόπιστη. Λογική επιλογή το over στο 1,575 της bet365 .Διαβάστε περισσότερα  εδώ.
239.Άαλεσουντ-Σόγκνταλ
6/6 NG έχει εκτός η Σόγκνταλ, κλειστά προτιμά να αγωνίζεται και η η Άαλεσουντ.  προτιμάται ( UNDER ) Διαβάστε περισσότερα  εδώ.
240.Ρόζενμποργκ-Στρομσγκόντσετ
Η Ρόζενμποργκ δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα έχοντας μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα. Πριν την διακοπή είχε δυο σερί λευκές ισοπαλίες που την έχουν ρίξει επτά βαθμούς από την κορυφή Διαβάστε περισσότερα  εδώ.
241.Μιοντάλεν-Σάντεφιορντ
Από μεγάλες προκρίσεις στο κύπελλο προέρχονται αμφότερες. Αξιοποιεί τη νέα έδρα της η Μιοντάλεν και δείχνει πιο κοντά στο τρίποντο. Διαβάστε περισσότερα  εδώ. ( 1 2,30 )
242.Χάμαρμπι-Έστερ
12-1-0 έχει ως τώρα η Έστερ που αν περάσει νικηφόρα και από αυτή την έδρα θα παραμείνει το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο. Πιθανό GG ( X2 3,1-2,40)
243. Κάντιθ-Λούγκο
To 3-1 του πρώτου αγώνα δίνει σαφές προβάδισμα στην Λούγκο. Η Κάντιθ πάντως είναι αήττητη φέτος στο Καράνθα (12-7-0).  ( 1 1,60 )
244.Άρσεναλ Σαραντί-Μπελγράνο
NO BET
245.Γοδόι Κρουζ-Ατλέτικο Ραφαέλα
H Ραφαέλα μπορεί να καίγεται για το διπλό, όμως εκτός έδρας έχει να κερδίσει από τον Σεπτέμβριο. Η Γοδόι δε θα χαριστεί από τη στιγμή που το ματς διεξάγεται μπροστά στο κοινό της. Ενδιαφέρουσα τιμή το GG στο ( 2  2,00 ) .Διαβάστε περισσότερα εδώ.


246.Μπάνφιλντ-Κολόν Σάντα Φε
H Mπάνφιλντ μπορεί να είναι η ομάδα με το βαθμολογικό κίνητρο στο φινάλε της Κλαουσούρα, αλλά είναι ανάξια εμπιστοσύνης καθώς είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Η Κολόν μπορεί να την προβληματίσει έστω και αν ακόμη δεν έχει κερδίσει μακριά από το Σάντα Φε. ( Χ 3,00 )  που οδηγεί την γηπεδούχο στα μπαράζ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


247.Ολ Μπόις-Μπόκα Τζούνιορς
 H Oλ Μπόις είναι σκληροτράχηλη εντός έδρας και μπορεί να προβάλλει αντίσταση στην Μπόκα παρά τις απουσίες της. Η φιλοξενούμενη έχει ελάχιστες ελπίδες για τίτλο και στρέφει το βλέμμα της στον σαφώς σημαντικότερο στόχο του Λιμπερταδόρες. Σημαντική υποχώρηση στις τιμές υπέρ της γηπεδούχου με το 1Χ να δίνεται πλέον στο 1,675 στην bet365. Kλειστό ( Χ1  3,1-3,4 ).Διαβάστε περισσότερα εδώ.


248.Ουνιόν Σάντα Φε-Εστουντιάντες
 H Oυνιόν θα ψάξει τον βαθμό της ισοπαλίας που θα της επιτρέψει να μείνει και την επόμενη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. Βέβαια κάτι τέτοιο μπορεί να το πετύχει με νίκη, όμως γνωρίζει πως αν ανοιχτεί μπορεί να το πληρώσει απέναντι στην επικίνδυνη εκτός έδρας Εστουντιάντες. Στο ( Χ  2,75 ).Διαβάστε περισσότερα εδώ.




249.Σαν Λορέντζο-Σαν Μαρτίν ΣΧ
Moνόδρομος ουσιαστικά είναι η νίκη για την Σαν Λορέντζο, όμως η Σαν Μαρτίν μπορεί να επωφεληθεί από το άγχος της γηπεδούχου και να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα το οποίο αν είναι η νίκη θα την οδηγήσει στην απευθείας παραμονή. Πιο μοιρασμένο θα έπρεπε να είναι το σετ αποδόσεων με το Χ2 να αποδίδει 1,85 στην bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.


250.Τίγκρε-Ιντεπεντιέντε
NO BET
127.Αγγλία- Ιταλία
Περιμένω πως θα γίνει μεγάλη μάχη και δεν αποκλείω να λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση ή ακόμη και στα πέναλτι. Ποντάρω λοιπόν στο ( X 2,85 ) .Διαβάστε περισσότερα εδώ.


251.Γκρέμιο-Φλαμένγκο
Η Γκρέμιο στρέφει αποκλειστικά πλέον το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα επιδιώκοντας να μείνει ψηλά στη βαθμολογία. Η Φλαμένγκο δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο ειδικά εκτός έδρας που μόνο από τύχη απέφυγε την ήττα στα δύο πρώτα ταξίδια της. ( 1 1,70 )
252.Κορίνθιανς-Παλμέιρας
O τελικός του Λιμπερταδόρες είναι το μοναδικό μέλημα της Κορίνθιανς αυτή την περίοδο με αποτέλεσμα η Τιμάο να βάζει σε δεύτερη μοίρα το clasico με την Παλμέιρας. Η Βερντάο θα παραταχθεί με βασικούς παίκτες κόντρα στις ρεζέρβες της Κορίνθιανς κάτι που έχει προκαλέσει πτώση τιμών και αλλαγή στο line που από +0,5 έχει πάει στο level ball σε απόδοση 1,975 στην bet365. Εξαιρετικά πιθανό ( UNDER ) .Διαβάστε περισσότερα εδώ.
253.Φιγκεϊρένσε-Μπαΐα
NO BET 
254.Πόρτλαντ-Σιάτλ
Τοπικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να προέρχονται από μέτριες εμφανίσεις. Παρά τη δυσκολία τους στο γκολ στα πρόσφατα ματς θα επιλέξουμε το GG που έχει εμφανιστεί σε 5/7 εντός των Τάιμπερς.
255.Ατλέτικο Γκοϊανιένσε-Φλουμινένσε
Χωρίς νίκη παραμένει στο πρωτάθλημα η Γκοϊανένσε μετά από 5 αγώνες, έχοντας μάλιστα σκοράρει μόλις μια φορά. Έτσι απέναντι  στην Φλουμινένσε γνωρίζει ότι έχει πολύ δύσκολο έργο, μιας και οι φιλοξενούμενοι δείχνουν πιο ομάδα.
Η Γκοϊανένσε βρίσκεται στην 19η θέση της βαθμολογίας έχοντας μόλις 2 βαθμούς. Έχει πάρει έναν εντός έδρας και έναν εκτός έδρας. 
Παρουσιάζει αρκετά προβλήματα κυρίως στον επιθετικό τομέα, ενώ η Φλουμινένσε έχει υψηλούς στόχους, που δεν της επιτρέπουν να χάνουν τέτοια ματς.
Συμπέρασμα:  Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα, έχοντας 2 νίκες και 3 ισοπαλίες. Εκτός έδρας έχει μια νίκη και μια ισοπαλία με τέρματα 2-1.


Στην μικρή προιστορία των δύο αγώνων, οι δύο ομάδες έχουν από μια νίκη. Πέρυσι η Φλουμινένσε επικράτησε 0-1. ( 2  2,15 )
256.Μποταφόγκο-Πόντε Πρέτα
NO BET 
257.Σάντος-Κοριτίμπα
Η Σάντος είναι αποφασισμένη να ξεχάσει άμεσα τον αποκλεισμό από το Λιμπερταδόρες και να επιστρέψει δυναμικά στην κούρσα του πρωταθλήματος. Η Κοριτίμπα δεν είναι αμελητέα ποσότητα, όμως εκτός έδρας εμφανίζει σύμπλεγμα κατωτερότητας.  ( 1  1,65 )
258.Σπορτ Ρεσίφε-Ιντερνασιονάλ
Γκρίνια επικρατεί στις τάξεις των οπαδών και των δύο συλλόγων μετά τις πρόσφατες ήττες. Αμφότερες θα επιδιώξουν να αποφύγουν μία δεύτερη κατά σειρά. Το Χ έχει τον πρώτο λόγο, όμως η ισοπαλία στο ημίχρονο δείχνει ελαφρώς καλύτερη επιλογή σε απόδοση 2,05 στην bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.
259.Νέα Υόρκη-Ουάσινγκτον
Η Νέα Υόρκη θέλει τη νίκη για να πιάσει την Ουάσινγκτον στην κορυφή, όμως η φιλοξενούμενη είναι άκρως αποτελεσματική ακόμη και όταν δεν παίζει καλά. ( Χ2  3,25-3,25 )




http://grpamestoixima.blogspot.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha