Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 29/6/2012



Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού του Σαββάτου.
Γιοκοχάμα Μαρίνος – Ναγκόγια
Έχει ξεκινήσει την αντεπίθεση της η Ναγκόγια, μπορεί η Γιοκοχάμα να μην δέχθηκε γκολ στα τέσσερα τελευταία αλλά η επίθεση των φιλοξενούμενων βγάζει φωτιές και στο 2,10+ το 0:0 ασιατικό διπλό έχει αξία

Σεντάι – Χιροσίμα
Περιμένουμε τις δύο ομάδες να επιστρέψουν στα over μετά τα δύο 0-0 που έφεραν την προηγούμενη αγωνιστική. 5/7 over 2,5 μετράνε αμφότερες εκτός.


Γιούμπιλο Ιβάτα – Τόκυο
Ξεφούσκωσε η Γιούμπιλο, αρκετά δύσκολο στην πρόγνωση με τις δύο ομάδες να μετράνε 5-1-1 και 5-0-2 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. 7/7 NG και 6/7 under 2,5 έχει εκτός του Τόκυο.
Γκάμπα Οσάκα – Κασίβα
Η Γκάμπα έχει στο πλευρό της την παράδοση, όμως με τον τρόπο που αγωνίζεται αφήνει τρομερά κενά στην άμυνα. Η Κασίβα αναμένεται να δεχθεί μεγάλη πίεση από την επίθεση της γηπεδούχου και γνωρίζει πως οφείλει να σκοράρει αν θέλει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Οζάκα. Στο 1,60 το over στην bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Καβασάκι – Βίσσελ Κόμπε
Σε καλή κατάσταση δείχνουν οι δύο ομάδες μετά τις αλλαγές προπονητών και θέλουν να συνεχίσουν με μία ακόμη νίκη. Λογική επιλογή το over στο 1,70 της bet365, όμως η αξία βρίσκεται στο διπλό της Κόμπε τοι οποίο έχει υπερτιμηθεί στο 4,00 στην bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Νιιγκάτα – Κασίμα
Νο Bet.
Ομίγια – Σιμίζου
Τον πρώτο λόγο έχει το under.
Τόσου – Σαπόρο
Θα ξεμπουκώσει κόντρα στη Σαπόρο η Τόσου, περιμένουμε άσο και κυρίως over 2,5/
Τσερέζο Οσάκα – Ουράβα
H Tσερέζο θα προσπαθήσει να αποφύγει νέα ήττα που θα την φέρει σε δύσκολη θέση. Αν και σκοράρει με ιδιαίτερη άνεση δεν έχει καταφέρει να βρει λύση στα αμυντικά της προβλήματα. Η Ουράβα θέλει να διατηρηθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και δείχνει να αγωνίζεται καλύτερα στα εκτός έδρας όπου σκοράρει με ευκολία. Υπερβολικό το over στο 2,00 της bet365. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
Σταρτ – Ουλενσάκερ
Υποτιμούν οι αποδόσεις την πρωτοπόρο Ουλενσάκερ, αλλά αν δεν χάσει στην έδρα της Σταρτ που θα χάσει; Για live betting.
Μπραν – Στάμπαεκ
Από 2/2 νίκες έπειτα από πολύ καλές εμφανίσεις προέρχεται η Στάμπαεκ, μόνο το ονer παρουσιάζει ενδιαφέρον, με την πρόφρατη προϊστορία να δείχνει 5/6 over 2,5 και GG.
Ατβίνταμπεργκ – Έλφσμποργκ
Ποντάρεται δυνατά διπλό της πρωτοπόρου, αλλά θα περιμένουμε να δούμε τα πρώτα πατήματα της μετά τη διακοπή.
Κάλμαρ – Συριάνσκα
Η αξία στο Χ2.
Μιάλμπι – Νόρκεπινγκ
Θα ξεχωρίσουμε GG και over 2,5.
Χάκεν – Σούντσβαλ
Καθαρίζει άνετα στην έδρα της η Χάκεν, πιθανότατα και με over 2,5.
Άνγκελχολμς – Βάρμπεργκς
Στην έδρα της η Άνγκελχολμς έχει δείξει ότι ξέρει πως να παίρνει  τους τρεις βαθμούς της νίκης (5-1-1). Από κακές εμφανίσεις προέρχεται η Βάρμπεργκς, κοντά στο 2,00 η τιμή του άσου.
Βάρναμο – Μπράγκε
Αν δεν κερδίσει και τη Μπράγκε η Βάρναμο πολύ δύσκολα θα σώσει τη χρονιά. Με το πιστόλι στον κρόταφο άσος.
Έστερ – Ντέγκερφορς
Ό,τι θέλει θα το φέρει η υπερδύναμη της κατηγορίας Έστερ, η Ντέγκερφορς θα βοηθήσει για το over.
Λίλεστρομ – Σάντνες
Δεν αντικατοπτρίζουν οι αποδόσεις τη δυσκολία του αγώνα για τη Λίλεστρομ, θα πάμε πάσο.
Μόλντε – Οντ Γκρένλαντ
Σθεναρή αντίσταση προέβαλε πριν τη διακοπή στις δύσκολες έδρες των Ρόζενμποργκ και Στρόμσγκοντσετ η Οντ Γκρένλαντ, αλλά αν η Μόλντε πιάσει τουλάχιστον μέτρια απόδοση δεν έχει αντίπαλο στην έδρα της. Η ομάδα του Σόλσκιερ αναμένεται και πάλι να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο και να είναι προσεκτική θα φτάσει σε άνετη νίκη. Στο 1,80 προσφέρεται ο -1 ασιατικός άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Στρόμσγκοντσετ  - Χόνεφος
Ισχυρότατη στην έδρα της η πρωτοπόρος Στρόμσγκοντσετ, αλλά η Χόνεφος έδειξε πριν τη διακοπή ότι μπορεί να κοντράρει τους πάντες στη Νορβηγία, τη βολεύει ο ρόλος του αουτσάιντερ ενώ κόντρα στις “μεγάλες” της κατηγορίας βγάζει μεγαλύτερο πάθος. Σε ένα πιο ισορροπημένο ζευγάρι θα πηγαίναμε πάσο, αλλά με το +1 ασιατικό διπλό να αποδίδει 2,10 (Bet365) βρίσκουμε αξία στην κόντρα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Χάουγκεσουντ – Τρόμσο
Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στη γηπεδούχο (3-2-0) κόντρα στην αναιμική εκτός έδρας Τρόμσο (0-2-3), με τον άσο να ξεπερνά σε απόδοση το 1,90. Πολύ ποιοτικές οι επιθέσεις και των δύο, πιθανό και το over. 
Κόνγκσβιγκερ – Μπάερουμ
Δείχνει να μην μπορεί η Μπάερουμ, αλλά και η απόδοση του άσου δεν εμπνέει. Για live betting.
Νότοντεν – Μπόντο Γκλιμτ
Ομάδα έδρας η Νότοντεν, δεν της αξίζει να δίνεται αουτσάιντερ. Πάμε με το 1Χ.
Ράνχαϊμ – Χοντ
Αστείες οι αποδόσεις για τον άσο, η αξία στο +1,25 ασιατικό διπλό.
Σάντερφιορντ – Τρομσντάλεν
Σκοράρει με εξαιρετική συνέπεια φέτος η Τρομσντάλεν, μόνο σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος έμεινε στο μηδέν. Θα πάμε με GG και over.
Σάρπσμποργκ – Μπρίνε
H Σάρπσμποργκ στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο, αλλά τόσο μικροί άσοι δεν υπάρχουν στη Νορβηγία.
Στρόμεν – Μιόλαντεν
Αδικούν οι αποδόσεις τη φιλοξενούμενη, προς το Χ2  γέρνει.
Χαν Καμ – Άλτα
Νο Bet.
Βίκινγκ – Ρόζενμποργκ
Αν παίζαμε κάτι αυτό θα ήταν ο 0:0 ασιατικός άσος στο 2,00 κοντά , η Ρόζενμποργκ και φέτος κοροϊδεύει.
Καλλιθέα – Πλατανιάς
Κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον μετά την εξασφάλιση της ανόδου από τους Κρητικούς, στοιχηματικό μόνο το over έχει αξία.
Καλλονή-Παναχαϊκή
Το ίδια ισχύον και εδώ, μόνο για over και betting στο live.
Κρουζέιρο – Σάο Πάολο
 Η Κρουζέιρο έχει σκορπίσει τον ενθουσιασμό στο κοινό της που θα ζητήσει ακόμη μια νίκη στο Ιντεπεντέντσια. Η Σάο Πάουλο χωρίς τον Λεάο πλέον θα ψάξει μόνο τη νίκη καθώς έχει χάσει ήδη έδαφος στη μάχη του τίτλου. Το παραδοσιακά ευνοούμενο GG αποδίδει 1,72 στην bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Ναούτικο – Φλουμινένσε
H Ναούτικο είναι ανταγωνιστική στο Αφλίτος, όμως δεν παύει να είναι υποδεέστερη ομάδα από την Φλουμινένσε που με τον Νέβες πλέον διαθέσιμο έχει μια ακόμη λύση μεσοεπιθετικά. Υποχώρηση για το level ball της Φλουμινένσε το οποίο από το 1,775 βρίσκεται πλέον στο 1,625 στηνbet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Ατλέτικο Παραναένσε – Μπραγκαντίνο
Αλλαγή προπονητή για την Ατλέτικο, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και λογικά η απόδοση του άσου έχει φτάσει πολύ χαμηλά.
Βιτόρια Μπαϊα  -Αβαϊ
Τον πρώτο λόγο έχει ο άσος.
Κρισιούμα – Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας
Η Κρισιούμα έχει το απόλυτο προβάδισμα στην αναμέτρηση του Σαββάτου, καθώς μπροστά στο κοινό της δείχνει ακαταμάχητη. Ο άσος αποδίδει 1,40 στην bet365, ενώ το ενδεχόμενο να πετύχει τρία γκολ η γηπεδούχος προσφέρεται στο 2,37 στην ίδια εταιρία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σάο Καετάνο – Παρανά
Υπερεκτιμημένος άσος, η αξία στο Χ2.
Βάσκο Ντα Γκάμα - Πόντε Πρέτα
Η Βάσκο σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση του Σαββάτου, όμως το 1,50 είναι χαμηλό απέναντι σε μια ομάδα με άριστη ψυχολογία που πηγάζει από το αήττητο σερί των πέντε αγώνων. Καλύτερη επιλογή η νίκη της γηπεδούχου με 1 ή 2 γκολ διαφορά (3,60 & 4,33, αντίστοιχα) στην bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Τορόντο – Νέα Υόρκη
 Το Τορόντο δείχνει να έχει αφυπνιστεί από τη στιγμή που το ανέλαβε ο Μάρινερ και κατορθώνει να σκοράρει με ευκολία έχοντας ως ηγέτη τον Κούβερμανς. Η Νέα Υόρκη έχει πατήσει στην κορυφή της Ανατολής και εκεί θέλει να διατηρηθεί. Το αμφίπλευρο σκοράρισμα δείχνει εξαιρετικά πιθανό και αποδίδει 1,53 στον William Hill. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Νιού Ίνγκλαντ – Σιάτλ
H Νιου Ίνγκλαντ έχει χτίσει ένα μίνι αήττητο σερί και θέλει να δώσει συνέχεια. Επιθετικά είναι αξιόπιστη, όμως η άμυνά της συχνότατα υποπίπτει σε γκάφες. Το Σιάτλ ακόμη και χωρίς τον Μορένο θα ψάξει το γκολ επιδιώκοντας να τερματίσει το αρνητικό σερί των επτά αγώνων χωρίς τρίποντο. Καλή απόδοση για να πονταριστεί το 1,91 στον William Hill στο GG. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Ουάσινγκτον – Μόντρεαλ
6-2-1 μετράει εντός η Ουάσινγκτον, 1-1-7 εκτός του Μόντρεαλ. Πολλά γκολ δείχνει η φόρμα, αμφότερες μπορούν αν σκοράρουν, θα πάμε με άσο και over.
Κολόμπους – Σολτ Λέικ
Σωστά μοιρασμένες οι αποδόσεις, θα μείνουμε μακριά.
Μπόα – Τζόινβιλ
Θα ποντάρουμε στη φόρμα της Μπόα, κόντρα σε μια Τζόινβιλ που δείχνει να ξεφουσκώνει.
Χιούστον – Φιλαδέλφεια
Σαφώς ανεβασμένη με τον Χάκγουρθ στον πάγκο  η Φιλαδέλφεια, μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα του ντεφορμέ Χιούστον που δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Στο 2,10+ το Χ2.
Κολοράντο – Πόρτλαντ
No Bet.

Σαν Χοσέ – Λος Άντζελες
12 σερί GG μετράει το σαν Χοσέ, δύσκολα δεν θα βρει δίχτυα αλλά ακόμα πιο δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν πίσω. Θα πάμε με τα γκολ.

http://grpamestoixima.blogspot.gr/2012/06/2962012_29.html

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha