Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Εκατοντάδες σαουδαραβικά άρματα μάχης & Α/Α συστοιχίες μπαίνουν στην Ιορδανία!





Πολεμικός πυρετός επικρατεί στην Σαουδική Αραβία: Χθες το defencenet.gr επικαλούμενο πληροφορίες των ισραηλινών υπηρσσιών πληροφοριών αποκάλυψε ότι η Σαουδική Αραβία έχει θέσει σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας τις δυνάμεις της, αλλά πλέον έχει περάσει στην φάση προώθησης των στρατευμάτων του προς τα σύνορα της Ιορδανίας και του Ιράκ.
Στο μεταξύ ..
υπογράφηκε και το διάταγμα του Σαουδάραβα μονάρχη για την πολεμική προετοιμασία της χώρας και την προώθηση των στρατευμάτων στην Ιορδανία απ'όπου σκοπεύουν να επιτεθούν στην Συρία!.  
Περί τα 500 άρματα μάχης Μ-60 και Μ1Α1 Abrams, δύο μονάδες ειδικών δυνάμεων μεγέθους τάγματος και 6 Α/Α αντιαεροπορικές πυραυλικές συστοιχίες κατευθύνονται προς την Ιορδανία!  
Η άφιξη των σαουδαραβικών στρατευμάτων στην Ιορδανία έχουν φυσικά ένα στόχο: Να υποστηρίξουν την χώρα σε περίπτωση επίθεσης αντιποίνων των συριακών ενόπλων δυνάμεων, αφού η Ιορδανία θα ειναι η βάση των αεροσκαφών που θα επιχειρήσουν να επιβάλλουν τη no-fly-zone. Για τον λόγο αυτό σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας βρίσκονται και οι δυνάμεις της Ιορδανίας.
Επίσης μαχητικά F-15 και Tornado GR4 της σουαδαραβικής Αεροπορίας μεταφέρθηκαν σε βόρειες βάσεις της χώρας για να βρίσκονται εγγύτερα στην Συρία. Περισσότερα σε λίγο...






Πηγή

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha