Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

EURO 2012 Ολλανδία-Δανία 0-1 ( VIDEO )



Ολλανδία-Δανία 0-1 και το φαβορί ψάχνεται! (video)
Μια όμορφη έκπληξη μας επεφύλασσε η Δανία. Καθόλου καλή για τους Ολλανδούς φυσικά που σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν να ηττηθούν στην πρεμιέρα από την θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του Β’ ομίλου! Οι Δανοί ωστόσο τα κατάφεραν και με την αδιάσπαστη άμυνά τους, κράτησαν τους «οράνιε» στο μηδέν έως το τέλος και πήραν τρεις «χρυσούς» βαθμούς που βάζουν σε μπελάδες το μέλλον όλων των ομάδων του γκρουπ για τη συνέχεια!
Στο 24’ ήρθε το γκολ για τους νικητές με τον Κρον-ντέλι να πλασάρει τον Στεκέλεμπουργκ και να «παγώνει» τους πάντες. Μεγάλη πίεση από τους Ολλανδούς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά πότε η ατυχία τους (δοκάρι στο 36’), πότε οι λάθος επιλογές και η αναποτελεσματικότητα των φάσεων που δημιουργούσε, δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ.

*Ένα στατιστικό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως η Δανία δεν είχε κερδίσει ποτέ στην ιστορία της μέχρι σήμερα σε πρεμιέρες αφού στις προηγούμενες επτά, μετρούσε τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες! Ε να λοιπόν… εκτοπίζοντας το φαβορί και βάζοντας «φωτιά» στον όμιλο!
Συνθέσεις:
ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στεκέλενμπουργκ, Φαν ντερ Βιλ, Χάιτινχα, Φλάαρ, Βίλεμς, Φαν Μπόμελ, Ν. Ντε Γιονγκ, Ρόμπεν, Σνάιντερ, Αφελάι, Φαν Πέρσι.
ΔΑΝΙΑ: Άντερσεν, Κιάερ, Άγκερ, Σ. Πόουλσεν, Γιάκομπσεν, Κβιστ, Έρικσεν, Ζίμλινγκ, Κρον-Ντέλι, Ρόμενταλ, Μπέντνερ.
Το γκολ των Δανών εδώ:

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha