Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 1/7/2012




Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού της Κυριακής.
146.Τρέλεμποργκ-Λιουνγκσκίλε
Τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν για την Τρέλεμποργκ, που όσο δεν μπορεί να μαζέψει βαθμούς εκτός έδρας θα πρέπει να κάνει νίκες στο σπίτι της. Η συγκυρία για να πετύχει το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στο “Βανγκαβάλεν” μοιάζει καλή, αφού η Λιούνγκσκιλε δεν εντυπωσιάζει τελευταία ενώ θα έχει και σημαντικές απουσίες στην 11άδα. Στο 1,95 βρίσκουμε τον 0:0 ασιατικό άσο στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.
130. Ισπανία-Ιταλία
Απέναντι στην Γερμανία έπαιξε έξυπνα, έχασε ένα σωρό ευκαιρίες, ο Πραντέλι το πήγε το ματς τρομερά και να που η ΄σκουάντρα ατζούρα΄ είναι πλέον στον τελικό. Ακόμα κι αν κάποιοι προέβλεψαν από πριν τον τελικό Ισπανία – Ιταλία, δεν νομίζω κάποιος να μπορούσε να προβλέψει ότι αυτή που θα ήταν δίκαια και άξια εκεί είναι η γείτονα χώρα, για τους Ίβηρες το συζητάμε… Για τελικό νικητή, εδώ που φτάσαμε βλέπω τους Ιταλούς ( 2   3,50 ) .Διαβάστε περισσότερα εδώ.
147.Κοριτίμπα-Σπορτ Ρεσίφε
Έχασε για τελευταία φορά στις 10 Ιουνίου από την Φλαμένγκο με 3-1, ενώ η ήττα από την Σάο Πάολο για το κύπελλο δεν τις κόστισε, αφού είχε κερδίσει στην έδρα της με 2-0 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου. ( 1   1,65 ) Διαβάστε περισσότερα εδώ.

148.Μπαΐα-Ιντερνασιονάλ
 Η Μπαΐα έρχεται από δύο θετικές εμφανίσεις (νικη εντός με Σπορτ και ισοπαλία εκτός με Φιγκεϊρένσε) και θέλει να συνεχίσει το σερί. Νέο απόκτημα ο έμπειρος αμυντικός χαφ Κλέμπερσον θα είναι στην αποστολή. Ο προπονητής Φαλκάο δήλωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να κερδίσει την αγαπημένη του Ιντερ και πως το ματς δεν έχει καμμία διαφορά από τα προηγούμενα. Η «Κολοράντο» είναι ανεβασμένη από την εκτός έδρας νίκη στην έδρα της Σπόρτ και πάει για δεύτερη συνεχόμενη απέναντι σε έναν αντίπαλο του ίδιου μεγέθους. Ο Ντοριβάλ Ζούνιορ δεν θα έχει στην διάθεση τους τους Αργεντίνους Μπολάτι και Ντάτολο που είναι τραυματίες όπως και τον στράικερ Νταγκομπέρτο που συμπλήρωσε κάρτες.  Οι απουσίες στην Ιντερ κάνουν το ματς αμφίρροπο. Ρισκάρουμε στο ( Χ   3,25 )
149.Πορτουγκέζα-Σάντος
Η Σάντος δίνεται ελαφρώς φαβορί στην αναμέτρηση με την Πορτουγκέζα, ωστόσο η εικόνα των δύο ομάδων δεν είναι σαφέστατη για αυτό που δείχνουν οι αριθμοί. Θα λέγαμε μάλιστα ότι η Σάντος με 0 ενεργητικό μακριά από την έδρα της και συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα δεν μπορεί να θεωρηθεί φαβορί της αναμέτρησης.
Οι γηπεδούχοι  αν μη τι άλλο στην έδρα τους έχουν πάρει κάποια ματς, ενώ δύσκολα μπορεί κανείς να της βάλει γκολ. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν δεχτεί μόλις 1 τέρμα, ενώ επιθετικά έχουν σκοράρει 3. Σε σύνολο τριών αγώνων έχουν κερδίσει 2 φορές και έχουν χάσει μια.
Από την άλλη πλευρά φιγουράρει στις τελευταίες θέσεις του πίνακα, αφού δεν έχει καταφέρει να πετύχει ούτε μια νίκη. Σε σύνολο 6 αγώνων, έχει 4 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ εκτός έδρας δεν έχει σκοράρει ακόμα. Έχει φέρει 1 ισοπαλία και 2 ήττες και καλείται να συνέλθει γιατί δεν θέλει και πολύ να την πάρει ο κατήφορος  Under 1,65 )
150.Γκρέμιο-Ατλέτικο Μινέιρο

 H Γκρέμιο είναι ασυναγώνιστη στο Πόρτο Αλέγκρε ως τώρα, όμως η Ατλέτικο Μινέιρο με τον Ρόνι να επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια δείχνει ικανή να αντισταθεί. Προβάδισμα έχει ο άσος, όμως αξίζει να τιμηθεί το NG στο 1,95 του ( 1 1,75. - NG 1,95 )
151.Παλμέιρας-Φιγκεϊρένσε
Η «Βερντάο» ετοιμάζεται για τον πρώτο τελικό Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης και ο Φελίπε Σκολάρι θα παρατάξει μια ομάδα με αρκετές αλλαγές. Παρά τις απουσίες η ενδεκάδα που δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση παρουσιάζεται ανταγωνιστική. Η «Φιγκέιρα» έχει μια ήττα και τέσσερις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς και λογικά θα παίξει ακόμα μια. Ακόμα και με αλλαγές η Παλμέιρας παραμένει φαβορί. Αξίζει την προσοχή ο ( 1   2,00 )
152.Φλαμένγκο-Ατλέτικο Γκοϊανιένσε
Θεωρητικά στο ζευγάρι αυτό έχουμε ένα μεγάλο φαβορί. Θα λέγαμε ότι είναι το μεγαλύτερο που υπάρχει στο πρόγραμμα της αγωνιστικής στην Βραζιλία. Όχι γιατί η Φλαμένγκο είναι κάποιο μεγαθήριο, αλλά γιατί η Ατλέτικο είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Με συνεχόμενες άσχημες εμφανίσεις και πολλά γκολ στην πλάτη της.
Οι γηπεδούχοι έχασαν για πρώτη φορά την προηγούμενη αγωνιστική από την Γκρέμιο με 2-0. Νωρίτερα είχε πετύχει 2 νίκες, ενώ είχε φέρει και 3 ισοπαλίες. Αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 9 βαθμούς και αντιμετωπίζει μια ομάδα που ακόμα δεν έχει καταφέρει να πετύχει νίκη.
Η Ατλέτικο μετά από 6 αγώνες,  έχει 2 ισοπαλίες και 4 ήττες, ενώ έχει δεχτεί 11 γκολ. Διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, ενώ έχε πετύχει μόλις 2 τέρματα. Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι από τις 4 ήττες, στις τρεις δεν κατάφερε ούτε να σκοράρει, ενώ το μοναδικό γκολ που σημείωσε ήταν στο 1-4 απο την Φλουμινένσε. (  1   1,40 )
http://grpamestoixima.blogspot.gr



ΠΗΓΕΣ

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha