Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/7/2012



Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού της Παρασκευής.


200. Γαλλία-Κροατία U19
Σε χαμηλές αποδόσεις κινείται ο άσος (1,44), αφού η Γαλλία ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα στο 0-3 επί της Σερβίας. Η Κροατία, πάντως, είναι εξαιρετική επιθετικά έχοντας σκοράρει από δύο γκολ και πάνω στα 8/10 τελευταία της παιχνίδια. Στο 1,72 από 1,80 πλέον το over, με τους Γάλλους να μετράνε τέσσερα συνεχόμενα.  
201. Εσθονία-Ελλάδα U19
Η Εσθονία είναι η πιο αδύναμη ομάδα του τουρνουά και δεν αναμένεται να κόψει βαθμούς από την Εθνική μας. Οι δικοί μας πιτσιρικάδες πάλεψαν το παιχνίδι με την Ισπανία, αλλά δεν τα κατάφεραν και είναι «αναγκασμένοι» να κερδίσουν πριν τον… τελικό με την Πορτογαλία. Σε χαμηλά επίπεδα, πάντως, κινείται η απόδοση του διπλού (1,33) και δεν υπάρχει καμία αξία.


202. Σερβία-Αγγλία U19
Οι Σέρβοι απογοήτευσαν στο πρώτο παιχνίδι με τη Γαλλία (0-3). Η Αγγλία γκέλαρε με την Κροατία (1-1), αλλά συνολικά είχε καλή απόδοση. Δίκαιες οι αποδόσεις του διπλού (1,75 στον ΟΠΑΠ).
203. Πορτογαλία-Ισπανία U19
Παιχνίδι από το οποίο θα κριθεί πιθανότατα η πρώτη θέση του ομίλου. Η Πορτογαλία κέρδισε την πρώτη αγωνιστική 0-3 την Εσθονία και η Ισπανία την Ελλάδα με 1-2. Οι Πορτογάλοι μετράνε τρία σερί over και οι Ισπανοί 11 στα 12 τελευταία τους παιχνίδια. Μάλιστα, οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει και τα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια με το ίδιο σκορ (2-1). Εξαιρετικό το 1,95 του over.
204. Γιου Σι Ντι-Ντέρι
Δύο ομάδες που είναι σε μέτρια κατάσταση κι έχουν και μέτριο εντός και εκτός έδρας απολογισμό, αντίστοιχα. Η ουραγός Γιου Σι Ντι δυσκολεύεται στο γκολ εντός έδρας, όπου μετράει και 5/7 under. Πιθανό ένα ακόμα και κόντρα στη Ντέρι (στο 2,00 κυκλοφορεί το under).
205. Σέλμπουρν-Ντάνταλκ
Η Σέλμπουρν παίζει καλά, αλλά αδυνατεί να πάρει αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό. Όσο καλύτερη ομάδα κι αν είναι από τη Ντάνταλκ, δεν υπάρχει καμία αξία στο 1,57 του άσου, για μια ομάδα που έχει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία της παιχνίδια (1-0-4).
206. Αβαΐ-ΑΣΑ
Σε μετρία κατάσταση και οι δύο ομάδες με το 1,57 του άσου να κρίνεται χαμηλό. Πιθανό το under (1,80) με την Αβαΐ να έχει 2/3 εντός έδρας και την ΑΣΑ 4/4 μακριά από το γήπεδό της.
207. Σεαρά-Κρισιούμα
Στην έδρα της ανεβασμένης αγωνιστικά Σεαρά δοκιμάζεται η πρωτοπόρος Κρισιούμα. Συνώνυμες με τα over είναι οι δύο ομάδες, καθώς είναι και αυτές που διαθέτουν τα περισσότερα στην κατηγορία, ενώ οι πρωτοπόροι έχουν και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. 1,65 πληρώνει το over και δείχνει πολύ καλή επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
208. Τζόινβιλ-Μπαρουέρι
Πολύ υψηλές οι αποδόσεις του under (2,20) με την Μπαρουέρι να αδυνατεί να σταθεί επάξια στην κατηγορία (0-2-6 έχει μέχρι τώρα, σκοράροντας πολύ δύσκολα) και την Τζόινβιλ να προέρχεται από τέσσερα συνεχόμενα under και 6/8 τελευταία.
209. Σαπόρο-Νιιγκάτα
Ντέρμπι ουραγών με τη Σαπόρο να έχει χάσει τα 14/16 παιχνίδια που έχει δώσει (1-1-14) και να προέρχεται από εφτά σερί ήττες. Η Νιιγκάτα, πάντως, δείχνει ανίκανη να το εκμεταλλευτεί αυτό, αφού εκτός έδρας είναι πολύ μέτρια. Πάσο.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha