Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης. Οι αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν... 
στο ευρύτερο κέντρο της πόλης και ειδικότερα στις περιοχές γύρω από την πλατεία Ομονοίας, στο Μοναστηράκι και στην Βάθη, καθώς και στην πλατεία Λαυρίου, στο Πεδίον του 'Αρεως.
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες το απόγευμα, δήλωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» , ενώ παράλληλα, ζήτησε από όλους να εξαλειφθούν οι σκηνές που προσβάλλουν τον πολιτισμό στο κέντρο της πρωτεύουσας και σταδιακά στα κέντρα των πόλεων και στις περιφέρειες των πόλεων όλης της χώρας.


Οπως ανέφερε ο υπουργός, η επιχείρηση στοχεύει και στην αποκατάσταση της δικής τους ανθρώπινης αξιοπρέπειας. «Για εμάς δεν υπάρχει το παραμικρό φυλετικό κριτήριο δράσης. Δεν μας νοιάζει το χρώμα, το έθνος, η θρησκεία των παρανόμων. Το μόνο κριτήριο είναι η τήρηση της νομιμότητας με απόλυτο σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του ευρωπαϊκού κεκτημένου»
.


http://fimotro.blogspot.gr 

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha