Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΥΓΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΖΟΡΜΠΑ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ !ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 24/9/2012 26Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ




ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κ. Αλεξόπουλος.
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: Θα κάνω μια δήλωση σχετικά με το προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, το προτελευταίο, το οποίο ειλικρινά στενοχωρήθηκα πάρα πολύ βλέποντας τον προηγούμενο Δήμαρχο τον Βασίλη τον Γιαννακόπουλο, τον Κώστα τον Κρητικίδη και τον Δήμαρχο τον Βασίλη τον Ζορμπά να υπάρχει μια τέτοια αντιπαράθεση και να φτάνουμε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης σε τέτοια σκαλοπάτια αντιπαράθεσης. Θεωρώ ότι κάποια στιγμή το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης πρέπει οπωσδήποτε να μας απασχολήσει η ομοψυχία σ' αυτές τις δύσκολες εποχές που θα διανύσουμε από τον Οκτώβρη και μετά ειδικά στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αυτό πρέπει να είναι και μόνον το θέμα μας.
            Ειλικρινά, εγώ αποχώρησα όχι ότι... αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα όχι ότι είχα κανένα πρόβλημα και να καθήσω, ούτε αποχώρησα γιατί ο Βασίλης ο Ζορμπάς μίλησε έτσι στον Βασίλη τον Γιαννακόπουλο, όμως το θεωρώ από τη μεριά του κ. Δημάρχου προς έναν πρώην Δήμαρχο ο οποίος όπως είπε και ο Βασίλης ο Γιαννακόπουλος έχει σπαταλήσει 20 χρόνια στα κοινά της πόλης να είμαστε... έστω να λέμε κάτι το οποίο να έχει να κάνει με αποδείξεις. Από την αρχή της θητείας του Βασίλη του Ζορμπά ακούμε τα ίδια και τα ίδια, τα έβαλε με την οικογένεια τη δικιά μου, με την οικογένεια του Γεράσιμου του Βλάχου, με την οικογένεια του Βασίλη του Γιαννακόπουλου και τα τοιαύτα. Εντάξει, αυτή η λάσπη πρέπει να σταματήσει. Είναι ενοχλητική και πιστεύω ότι ενοχλεί και τους πολίτες έξω. Τα θέματα του Δήμου πρέπει να είναι άλλα κι εκεί πρέπει να εστιάζεται ο Βασίλης ο Ζορμπάς ως Δήμαρχος της πόλης και όχι να εστιάζεται στις οικογένειές μας και στα προσωπικά μας.
            Λοιπόν, τελείωσα και αποχώρησα τότε, ειλικρινά στενοχωρήθηκα πάρα πολύ δηλαδή βλέποντας αυτά τα τρία δημοτικά στελέχη με την εμπειρία που έχουν να γίνονται ας πούμε, να μην αναφερθώ τώρα και γραφτεί στα πρακτικά...
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καλύτερα, καλύτερα όχι κ. Αλεξόπουλε.
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: Πρέπει να είναι το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης πιο συγκεκριμένο σε συγκεκριμένα θέματα και να φύγουμε από αυτή τη λασπολογία και αυτό είναι θέμα του Βασίλη του Ζορμπά, είναι θέμα του Δημάρχου. Ο Δήμαρχος το κάνει και κανένας άλλος.
            Τώρα, φτάνοντας στις ερωτήσεις έχω να κάνω τρεις τέσσερις απλές ερωτήσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με τις ταμπέλες της σήμανσης. Είναι όλες, δεν υπάρχει ταμπέλα στην Αγία Παρασκευή σήμανσης στους δρόμους η οποία να μην έχει πάνω αυτοκόλλητα, δεν μην φαίνεται καθόλου. Η σήμανση των οδών, πάλι δεν φαίνεται τίποτα, είναι όλα χάλια. Ολες οι ταμπέλες, δεν μπορεί ο πολίτης να καταλάβει τι εννοεί η ταμπέλα, πρέπει να το δούμε αυτό.
            Καθαρισμός των φρεατίων οπωσδήποτε. Οπωσδήποτε, όλα τα φρεάτια είναι στα μαύρα χάλια. Μπορεί να πάει να το δει και η αρμόδια υπηρεσία και τελειώνοντας αυτά πιστεύω ότι πρέπει να γίνουν μαζί με κάποια κλαδέματα δέντρων, η οποία είναι αρμόδια νομίζω η κα Δάβαρη, μερικά κλαδέματα δέντρων οπωσδήποτε. Σας είχα ειδοποιήσει και την άλλη φορά για ένα δέντρο που έπεσε εκεί στην Ευριπίδου και Πόγκα. Εκανα χαρτί, περιμένω τώρα κα Δάβαρη 15 ημέρες. Ενα κλάδεμα να γίνει κα Δάβαρη, εντάξει.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Εντάξει, καλώς. Κατεγράφη.
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: Και, κ. Πρόεδρε, από τις 2 του μηνός Αυγούστου θα αποχωρήσω εγώ για καλοκαιρινές διακοπές. Αν θέλει και το Σώμα να πάρω άδεια.
            Ευχαριστώ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αδεια ο κ. Αλεξόπουλος για ένα μήνα και βλέπουμε. Λοιπόν, ο κ. Γαβράς.


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha