Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΟΚ στα Γιάννενα: Νεαρός αυτοπυρπολήθηκε και έπεσε στο κενό!




Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη, ενώ η ασφάλεια Ιωαννίνων προσπαθεί να ρίξει φως στην υπόθεση...


Μια ακόμα αυτοκτονία προστίθεται στη μακάβρια λίστα των ανθρώπων που βάζουν τέλος στη ζωή τους το τελευταίο διάστημα, μη αντέχοντας τη σκληρή πραγματικότητα.

Ένας νεαρός άνδρας 34 ετών περιλούστηκε με βενζίνη, έβαλε φωτιά και βούτηξε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του στα Καρδαμίτσια Ιωαννίνων.

Ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων όπου διακομίσθηκε με βαριά τραύματα και εγκαύματα, καθώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή αυτό ήταν αδύνατο.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το περιστατικό ενώ η ασφάλεια Ιωαννίνων προσπαθεί να ρίξει φως στην υπόθεση για τα αίτια που οδήγησαν τον άτυχο 34χρονο σε αυτήν την ενέργεια.


Και δεύτερη αυτοκτονία...

Γυναίκα που διατηρούσε μεγάλη επιχείρηση στην Λίμνη Ευβοίας, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της βουτώντας με το αυτοκίνητό της στο λιμάνι.

Το τραγικό γεγονός συνέβη τα ξημερώματα, όταν η 61χρονη μπήκε στο ΙΧ της, πάτησε το γκάζι και έπεσε στο λιμάνι της Λίμνης.

Αυτόπτης μάρτυρας, επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία και κάλεσε σε βοήθεια, ωστόσο παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας και του λιμενικού ήταν ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα.
http://www.epikaira.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha