Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Football Manager 2013 Beta Download



Όσοι έχουν προ-παραγγείλει το Football Manager 2013 από κάποιο κατάστημα λιανικής, μπορούν από σήμερα να παίξουν τη Beta έκδοση του παιχνιδιού… δύο εβδομάδες νωρίτερα από την κυκλοφορία του, η οποία είναι στις 2 Νοεμβρίου .
FM13_PC_2DPACK_GR_RGB«Πιστεύαμε ότι αυτή η προ-παραγγελία θα είχε θετικό αντίκτυπο στους θαυμαστές της σειράς , αλλά δεν περιμέναμε με τίποτα τόσο μεγάλο ενθουσιασμό,» είπε ο Miles Jacobson , Studio Director της Sports Interactive. «Εάν έχεις προ-παραγγείλει το παιχνίδι, τότε μπορείς να παίξεις με τη Betα έκδοση τώρα – αν πάλι δεν το έχεις προ- παραγγείλει , υπάρχει ακόμα χρόνος να το κάνεις μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού.»
Η Beta έκδοση του Football Manager 13 σας δίνει πρόσβαση στα περισσότερα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού συμπεριλαμβανομένου του νέου Classic mode και των short-term Challenges (για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το 
www.footballmanager.com/features ). Λεπτομέρειες για τους retailers που συμμετέχουν μπορείτε να βρείτε στο http://www.footballmanager.com/preorder .
Η Beta έκδοση θα απενεργοποιηθεί τη Δευτέρα , 5 Νοεμβρίου, μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Για να συνεχίσετε την καριέρα σας ως manager θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το κανονικό παιχνίδι. (τα δεδομένα και η πρόοδος που έχετε κάνει στη beta έκδοση δεν χάνονται )
Το Football Manager 2013 θα κυκλοφορήσει για Windows PC και Mac στις 2 Νοεμβρίου του 2012. Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού μπορείτε να δείτε στα video blogs , στο www.footballmanager.com .

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha