Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Όλοι την Κυριακή στις 10:00 π.μ. στην Πλ. Καραϊσκάκη



Να φωνάξουμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στους αλβανοτσάμηδες

Όπως ανακοίνωσε το αλβανικό εθνικιστικό κόμμα στην επίσημη σελίδα του στο facebook, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Stanley (πλ. Καραϊσκάκη) πραγματοποιεί συγκέντρωση για τους ακραίους Αλβανούς εθνικιστές στην Αθήνα.
Είναι το κόμμα των Τσάμηδων που πριν λίγες ημέρες προσπάθησε να αμαυρώσει την εορταστική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Κλεισούρα, στο νεκροταφείο των...
Ελλήνων πεσόντων του '40, πετώντας πέτρες και αυγά στον Έλληνα Πρέσβη στα Τίρανα, τον Έλληνα Πρόξενο Αργυροκάστρου αλλά και σε όσους παρευρέθησαν να τιμήσουν τη μνήμη των ηρώων.

Τα μέλη της «Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας» (στη φωτογραφία το έμβλημά τους), επιδίδονται σε ένα σκληρά ανθελληνικό προπαγανδιστικό πόλεμο, αποκαλούν «αιμοσταγείς τους Έλληνες γιατί έκαναν εθνοκάθαρση σε βάρος των Τσάμηδων» και τονίζουν για την Ήπειρο και τους δύο δυτικομακεδονικούς νομούς: "Πρόκειται για αλβανικές περιοχές, που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών".

Η Ε.Κ. ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ θα βρίσκεται την ίδια ώρα έξω από το ξενοδοχείο Stanley στην Πλ. Καραϊσκάκη για να σταματήσει τους Αλβανούς αλυτρωτιστές από την πρόκληση που ετοιμάζουν μέσα στην πρωτεύουσα της Ελλάδος.
Καλούμε κάθε Πατριωτικό Φορέα, Β/Ηπειρωτικές Οργανώσεις και κάθε Έλληνα Πατριώτη να βρεθεί είτε μαζί μας σε κοινή πλατφόρμα δράσης, είτε σε δικές τους κινητοποιήσεις, την Κυριακή στις 10.00 π.μ. στην Πλατεία Καραϊσκάκη για να σταματήσουμε τώρα τους συνεργάτες των κατακτητών Τσάμηδες και να θάψουμε εν τη γενέσει τους τα ανθελληνικά σχέδια των Αλβανών σοβινιστών.

Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να ξυπνήσει ΤΩΡΑ απο τον μακάριο ύπνο της και να απαγορεύσει την πρόκληση των Αλβανών σοβινιστών μέσα στην Αθήνα. Ειδ' άλλως θα φέρει και την ευθύνη για ό,τι συμβεί την Κυριακή...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha