Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Δεν κυκλοφορούν σήμερα μέσα μαζικής μεταφοράς και ταξί


Για δεύτερη ημέρα θα συνεχισθεί η μεγάλη ταλαιπωρία των επιβατών των μέσων μαζικής μεταφοράς. Μετρό, Ηλεκτρικός και τραμ δεν θα κινηθούν, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς απεργούν στα πλαίσια της 48ωρης κινητοποίησης που ξεκίνησε τη Δευτέρα και συνεχίζεται σήμερα.


Δεν κυκλοφορούν σήμερα μέσα μαζικής μεταφοράς και ταξί
Επίσης, τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός θα ακινητοποιηθούν από τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν 48ωρη απεργία.
Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν και σήμερα τα ταξί, αφού οι ιδιοκτήτες τους προχώρησαν από τη Δευτέρα σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση.
Ακόμη, από τις 10:00 έως τις 13:00 το μεσημέρι σήμερα πραγματοποιούν στάση εργασίας οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν τα πλοία σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), αποφάσισε τη συμμετοχή των ναυτεργατών, στη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Σε κινητοποιήσεις προχωρούν και οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) σήμερα όσο και την Τετάρτη. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία και στάση εργασίας την Τετάρτη από τις 11:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα.


Πηγή: http://www.newsbomb.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha