Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ... "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ" ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ




 Η πειθαρχική δίωξη που διέταξε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάκου Ι. Τέντες εναντίον το ΕΝΤΙΜΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΧΑΝΙΩΝ, ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΗ, επειδή τόλμησε να χαρακτηρίσει "κατοχική χούντα" την δωσίλογη κυβέρνηση, θα γίνει η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι, για την τραγωδία που ζούμε ως λαός.
Τα attikanea, θα σταθούν στο πλευρό του Εισαγγελέα κ. Ιωάννη Πενταγιώτη και θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους στον αγώνα κατά της.. "ανεξάρτητης Δικαιοσύνης", που φέρει την πρώτη και μεγαλύτερη ευθύνη για το κατάντημα του σάπιου πολιτικού συστήματος και της διαφθοράς.
Το παρακάτω κείμενο, αποκαλύπτει επώνυμα το μέγεθος της διαφθαρμένης Δικαιοσύνης (ευτυχώς, όχι στο σύνολό της).
Πιστεύουμε ακράδαντα, πως ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ να σωθεί η πατρίδα μας.
Φτάνει να δούμε τους πραγματικούς ενόχους της τραγωδίας της και εναντίον τους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ως λαός.
ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!

Πόπη Σουφλή 

Στη «λαιμητόμο» του παρακράτους η δικαστικός Μαρία Μαργαρίτη 

(Η είδηση «πνίγηκε» από τα ΜΜΕ)




Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.
Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.
Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των ...
δικαστηρίων!
Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στοYouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη ‘Embedding disabled by request’).
Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.
Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια mail πρέπει να γίνονται forward.

Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε.

Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.

Κοσμάς Ν. Ζαχαράτος
δικαστής Γρεβενών







Πηγή

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha