Popular Post

Blogger Themes

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Συντονιστική σύσκεψη Π.Π ...για τη νέα χειμερινή περίοδο



O απολογισμός έργων της αντιπυρικής περιόδου που πέρασε και οι δράσεις αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών από πλημμύρες και χιονοπτώσεις της χειμερινής περιόδου, απασχόλησαν την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, τη σύσκεψη  του Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Κ. Μανιάτη.
 Ο Δήμος Πεντέλης εκπροσωπήθηκε δια του Δημάρχου κ. Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη, του Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας κ. Αναστάσιου Χριστίδη  και του Τοπικού Συμβούλου Υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης κ. ΔημητρίουΤζαμτζή.
Ο Δήμαρχος συνέβαλε δυναμικά με την πολυετή εμπειρία του και την ετοιμότητα και το Σχεδιασμό του Δήμου Πεντέλης με βάση την πρόληψη και τόνισε ξανά τις βασικές ανάγκες για να λειτουργήσει σωστά το σύστημα, χωρίς να αλλάξει η καθημερινότητα και τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των πολιτών που υπηρετούμε.
Επισήμανε την ανάγκη για:

1. Άμεση έγκριση κονδυλίων για την προμήθεια άλατος.
2. Πρόσληψη εργατών-οδηγών 2 διμήνων.
3. Συντήρηση του πολυάριθμου μηχανολογικού Εξοπλισμού μας.
4. Καλή συνεργασία με την Τροχαία όπως πέρσι για την απαγόρευση κυκλοφορίας.
5. Να δοθούν άμεσα οι εγκρίσεις του Δασαρχείου για τις αυτονόητες και επείγουσες κοπές ξερών δένδρων πριν την πτώση τους στους δρόμους και στη συντήρηση των δασικών δρόμων.
Τέλος κάλεσε τους παρευρισκόμενους στην Ημερίδα που διοργανώνει ο Δήμος Πεντέλης για τον Εθελοντισμό, την Ημέρα του Εθελοντισμού 5 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 10:00 έως 14:00
Σ’ένα κοινωνικο-οικονομικό σύστημα που καταρρέει, είναι ανάγκη όσο ποτέ να μην αφήσουμε περιθώρια για καταστροφές περιουσιών και παραγόντων που απειλούν τη ζωή μας, βασιζόμενοι στους πυλώνες: Πρόληψη-χρηστή Οικονομική Διαχείρηση και Εθελοντισμός.


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha