Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ “ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ” ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ Ν.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ



20121106-234651.jpg 

Σύμφωνα με πληροφορίες από καλά ενημερωμένες επιχειρηματικές πηγές, η οικογένεια του Νίκου Παπανδρέου, εντός του προσεχούς μήνα και όχι πάντως αρκετά πριν από τα Χριστούγεννα, ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το εξωτερικό. Προορισμός κατά τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, είτε η Βρετανία είτε η Αμερική “για να διδάξει ο Νίκος σε πανεπιστημιακή σχολή του εξωτερικού”. Τώρα τι να διδάξει ο Νίκος σε πανεπιστήμιο, γι αυτό θα σας γελάσουμε.
Στην βίλα του στην Εκάλη, οι ...
διαβουλεύσεις με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος 
είναι συνεχείς. Το γιατί το γνωρίζει ο ίδιος και μάλλον δεν πρέπει να απέχουν πολύ από την εμπλοκή του ονοματεπώνυμου “Νίκος Παπανδρέου” στη φερόμενη ως “λίστα Λαγκάρντ” , συμβάν για το οποίο ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού το απέδωσε σε επίσκεψή του στο ΣΔΟΕ, σε συνεπωνυμία.


Στις συσκέψεις μετέχουν ο δικηγόρος Άγγελος Καραχάλιος, ο δικηγόρος Τάκης Μιχαλόλιας(αδερφός του Νίκου Μιχαλολιάκου και γνωστός ποινικολόγος)και ο κύριος Γιάννης Καπελέρης που έχει καταθέσει ως ύποπτος για το cd της λίστας Λαγκάρντ στην έρευνα του εισαγγελέα Πεπόνη.
Βαρύνουσα άποψη στον χειρισμό “ειδικών θεμάτων” εξακολουθεί να διατηρεί η πεθερά του, Λίνα Χρυσικοπούλου-Παπαμαντέλου, πρώην γραμματέας του προφυλακισμένου Άκη Τσοχατζόπουλου και νυν σύζυγος του γνωστού Παπαμαντέλου(υπόθεση Λάρκο-ΔΕΗ). Η κ.Παπαμαντέλου μέχρι το 2008-2009 εργαζόταν στο ίδρυμα “Ανδρέας Παπανδρέου” ενώ εξακολουθεί να διατηρεί άκρες με το παλιό “βαθύ’ ΠΑΣΟΚ.

makeleio.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha