Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

«Διαλύθηκε» ο Εθνικός Αστέρας!






Τέλος εποχής για το ιστορικό σωματείο της Καισαριανής που δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στα οικονομικά προβλήματα που το «πνίγουν». Η διοίκηση του Εθνικού Αστέρα ενημέρωσε την Τρίτη τους ποδοσφαιριστές πως ο σύλλογος δεν θα κατέβει να αγωνιστεί ούτε στο κυριακάτικο ματς με την Επισκοπή, κάτι που θα έχει ως συνέπεια την οριστική αποβολή του από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 

Οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα ενημερώθηκαν την Τρίτη πως η ομάδα δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα, συνεπώς οι ίδιοι μπορούν να πάρουν τα δελτία τους για να συνεχίσουν από τον προσεχή Γενάρη την καριέρα τους σε σύλλογο της αρεσκείας τους. Οι Καισαριανιώτες μετρούν ήδη δύο μηδενισμούς στα ματς με Κόρινθο και Παναιγιάλειο και θα αποβληθούν και τυπικά με τον μη ορισμό (με δική τους υπαιτιότητα) του κυριακάτικου ματς Επισκοπή-Εθνικός Αστέρας (το οποίο θα κερδίσουν οι Κρητικοί στα χαρτιά με 3-0). 


Ο Νότιος Όμιλος της Γ' Εθνικής θα συνεχίσει με 12 ομάδες. Η κατηγορία θα εξακολουθεί να έχει ένα ρεπό για κάθε ομάδα ανά αγωνιστική, ενώ οι αντίπαλοι του Εθνικού Αστέρα θα παίρνουν τα ματς στα «χαρτιά».



http://grpamestoixima.blogspot.gr  

[Πηγή: sport-fm.gr]

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha