Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Τρόικα… εσωτερικού (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛάΟΣ) Ο Σαμαράς εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής!



Θα κάνουν όλη τη… βρομοδουλειά. Να, λοιπόν, που εκτός από την ευρωπαϊκή τρόικα (εξωτερικού), αποκτήσαμε και τρόικα… εσωτερικού (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛάΟΣ). Σαν τα Κ.Κ.παλαιότερα, που υπήρχε το ΚΚΕ εσωτερικού και το ΚΚΕ εξωτερικού! Κι εδώ δεν πρόκειται για μια απλή συγκυβέρνηση. Εδώ τα πράματα είναι πολύ συγκεκριμένα: έργο της τρόικας...εσωτερικού είναι η εφαρμογή των συμφωνιών με τους διεθνείς τοκογλύφους. Δηλαδή, έργο της είναι να κάνει όλη τη… βρομοδουλειά, που δεν μπορούσε να κάνει μια μονοκομματική κυβέρνηση. Και μη νομίζετε ότι η θητεία της τελειώνει στις 19 Φεβρουαρίου. Σίγουρα θα ζητηθεί… παράταση για δήθεν «σπουδαίους εθνικούς λόγους» (το γνωστό τροπάριο, "θα πτωχεύσουμε" κ.τ.λ.). Μετά νέα παράταση και παράταση στην παράταση θα πάει μακριά η βαλίτσα. Γνώμη μου είναι, ότι θα μείνουν όσο μπορέσουν περισσότερο.

Θα κοιτάξουν να εξαντλήσουν μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Εκτός κι αν συμβούν άλλου είδους γεγονότα και φύγουν νύχτα…

Ποιες θα είναι οι πολιτικές επιπτώσεις για τους τροικανούς εσωτερικού; 

Κατ’ αρχάς, ο Σαμαράς αυτοκτόνησε πολιτικά! Έβαλε τα χέρια του κι έβγαλε τα μάτια του! Μιλάμε για σκέτο Βατερλό! Μου φαίνεται ότι θα έχει την τύχη των Αβέρωφ και Έβερτ. Δε βλέπω να πραγματοποιεί το όνειρο της ζωής του, να γίνει πρωθυπουργός έστω και για μία μέρα. Ενώ αν προκαλούσε εκλογές (με παραίτηση όλων των βουλευτών του και μη αποδοχή των εδρών από τους επιλαχόντες) μόλις ήρθαν τα χαμπέρια για το δημοψήφισμα, κουτσά-στραβά θα την πετύχαινε την αυτοδυναμία. Αλλά, για να κάνει κανείς τέτοιες κινήσεις θέλει κότσια. Θέλει ηγετικά προσόντα. Θέλει, να μην πω τι θέλει και με κόψει και η… λογοκρισία, νομίζω καταλάβατε. 
Ο ηγέτης φαίνεται στα δύσκολα. 
Ο Σαμαράς, λοιπόν, εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής!
ΑΝΤΙΟΧΟΣ

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha