Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΜΕ. ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΛΟΥΛΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΚΝΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.


Ένας νεκρός διαδηλωτής  και πάνω από 70 τραυματίες ο απολογισμός της απρόκλητης επίθεσης ομάδας καμιά 200αριά  κουκουλοφόρων στο μπλοκ του ΠΑΜΕ.

Οι ΚΝίτες αντεπιτέθηκαν για να περιφρουρήσουν την συγκέντρωση του ΠΑΜΕ από την απρόκλητη επίθεση και εξελίχθηκαν σκηνές απίστευτης αγριότητας, στις οποίες τραυματίστηκαν πάνω από 70 άτομα, μεταξύ των οποίων ο Δημήτρης, ο οποίος ξεκόπηκε από την ομάδα των συντρόφων του και έμεινε μόνος ανάμεσα σε 5- 6 κουκουλοφόρους οι οποίοι τον σακάτεψαν κυριολεκτικά.

"ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ"

(φόραγε κράνος μοτοσυκλέτας) φώναξε ο ένας από αυτούς (!) και αφού πρώτα του έβγαλαν το κράνος, τον χτυπούσαν επί αρκετά λεπτά με ρόπαλα. (Η σκηνή έχει προβληθεί από δελτία ειδήσεων).

Ο Δημήτρης νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, όπου τα επεισόδια μεταξύ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ συνεχίστηκαν, ακόμα και στους διαδρόμους του νοσοκομείου.

Έχει κατάγματα σε όλη την αριστερή πλευρά του σώματός του - χέρι, πλευρά, πόδι - ράματα στο κεφάλι ενώ σήμερα αναμένεται να χειρουργηθεί.

Πρόκειτο ουσιαστικά για απρόκλητη δολοφονική απόπειρα ενάντια των κομμουνιστών, αφού ό,τι μπούρδες και αν ακουστούν σήμερα:

1. Το ΠΑΜΕ δεν ενοχλούσε κανέναν. Διαδήλωναν ειρηνικά τις απόψεις τους, όπως κάναμε όλοι.
 Ενοχλήθηκαν οι γνωστοί μπάχαλοι - (ασφαλιτοχαφιεδότσουρμοι ;;)- επειδή περιφρουρούσαν - με τον γνωστό σε όλους αυστηρό τρόπο - τους διαδηλωτές που επέλεξαν να ενταχθούν στο μπλοκ τους.

2. Σε όλες τις προηγούμενες διαδηλώσεις ΟΛΟΙ κατηγορούσαμε το ΠΑΜΕ ως "περιπατητές του Συντάγματος" επειδή ακριβώς ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΘΕΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ στην προσπάθεια να περιφρουρηθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Εχθές που το έκανε, οι ίδιοι τύποι κατηγορούσαν το ΠΑΜΕ γιατί "μονοπώλησε το Σύνταγμα" (????)

Τελικά οι υπόλοιπες δυνάμεις του κινήματος ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ;

(Εμείς πάντως δεν βρήκαμε πρόβλημα στο να μείνουμε στο Σύνταγμα και να διαδηλώσουμε, δεν ξέρουμε ποιος διώχθηκε από το ΠΑΜΕ για να μονοπολήσει την πλατεία).

3. Στελέχη του ΚΚΕ - Ο Νίκος Σοφιανός και άλλοι- κατήγγειλαν και μέσω τηλεόρασης, αλλά και η ΠΛΑΤΕΙΑ έχει αρκετές προσωπικές μαρτυρίες από την Λούλα Καρατζά και μέλη της ΚΝΕ Χαλανδρίου - ότι έχουν βρει υπηρεσιακές ταυτότητες της Ασφάλειας επάνω σε κουκουλοφόρους που "συνελήφθησαν" από μέλη του κόμματος.

4. Οι κουκουλοφόροι δεν ήταν "15χρονα παιδάκια".
 Ήταν κάτι 2μετρα νταμάρια, όπως φαίνεται σε όλες τις εικόνες,  για να μην τρελαθούμε κιόλας.

Ο ελληνικός λαός σήμερα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΕΣ, ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ λογικές.

Βάλλεται από παντού και ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ή ΠΡΑΚΤΟΡΑΤΖΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, δεν κατανοούν ότι ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ οι δυνάμεις του λαϊκού μετώπου χρειάζονται ΟΛΕΣ στραμένες απέναντι στον ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ.

Και αυτοί που επιτέθηκαν εχθές απρόκλητα σε διαδηλωτές ενάντια στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού, ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ!


stinplatia

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha