Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να διορίζει και εξαιρεί τα δικά του παιδιά απ' την εργασιακή εφεδρεία


ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!! ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ, ΠΧ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ή ΣΑΜΑΡΑΣ...
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΝΔ ΘΑ ΞΑΝΑΨΑΧΝΕΙ ΤΟΛ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ..

Νίκος



Διαβάστε και την είδηση:

Το ένστολο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος εξαιρείται από την ρύθμιση της εργασιακής εφεδρείας και της προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας, όπως προκύπτει από έγγραφο που διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, σε συνέχεια ερώτησης που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, Ιωάννη Ζιώγα, Νίκος Καραθανασόπουλος, Διαμάντω Μανωλάκου, Γιώργος Μαυρίκου και Αντώνης Σκυλλάκος. 

Εξάλλου, όπως διευκρινίζει το έγγραφο, τον περασμένο Ιούλιο εκδόθηκε υπουργική απόφαση για τη διαδικασία πρόσληψης πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης και με απόφαση του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη 4.000 πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης, “προκειμένου να αποκατασταθεί εργασιακά ένας μεγάλος αριθμός εποχικών πυροσβεστών και, παράλληλα, να ενδυναμωθεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα του Πυροσβεστικού Σώματος”. 

“Με την ανωτέρω ρύθμιση, η κυβέρνηση, κατά τη διαδικασία κατάρτισης των συγκεκριμένων διατάξεων, εξάντλησε κάθε περιθώριο προκειμένου να παρασχεθεί η δυνατότητα συμμετοχής στο σχετικό διαγωνισμό όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης, ως αναγνώριση της προσφοράς τους και προς ικανοποίηση των πράγματι δίκαιων αιτημάτων τους”, αναφέρει ο κ. Παπουτσής, για τον διαγωνισμό ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο υπουργός ενημέρωσε ότι έχει συγκροτηθεί στο Αρχηγείο επιτροπή για την αναβάθμιση ή κατάργηση πυροσβεστικών υπηρεσιών και κλιμακίων, και την γενικότερη αναβάθμιση των υπηρεσιών, "παγώνοντας" ουσιαστικά την εφαρμογή του μέτρου της εφεδρείας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha