Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Κανείς εργαζόμενος να μην κάνει δήλωση προϋπηρεσίας.



Κανένας εργαζόμενος στην εφεδρεία.
Δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς και απειλές.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η τρικομματική κυβέρνηση της πλουτοκρατίας (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ.) για να προωθήσει γρήγορα τις αντεργατικές της ρυθμίσεις οξύνει την ιδεολογική και πολιτική τρομοκράτηση των εργαζομένων και τις εκβιαστικές της μεθοδεύσεις.
Έτσι μετά τις εγκυκλίους, που έστειλε για την εργασιακή εφεδρεία και επειδή απ' ό,τι φαίνεται δεν της βγαίνουν τα νούμερα των 30.000 εργαζομένων, που θέλει μέχρι τις 27 Νοέμβρη να βγάλει στην εφεδρεία, καλεί τους εργαζόμενους Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) να πάνε μόνοι τους να δηλώσουν την προϋπηρεσία τους για να βγουν και αυτοί στην εφεδρεία και μάλιστα εθελούσια.
Μάλιστα, για να πετύχει το στόχο της, τους τρομοκρατεί και τους εκβιάζει ότι αν δε δηλώσουν τώρα την προϋπηρεσία τους, δε θα υπολογιστεί μελλοντικά στη σύνταξη.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Με τις επιλογές της αυτές, η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου προσδοκά να υποτάξει τους εργαζόμενους στους σχεδιασμούς του κεφαλαίου.
Να μην υπακούσει κανένας, να μην παραδοθεί κανένας.
Να τους παρεμποδίσουμε.
Καταγγέλλουμε την πολιτική της κυβέρνησης και καλούμε τους εργαζόμενους να μην κάνουν καμία δήλωση για προϋπηρεσία που θα αξιοποιηθεί για να βγουν στην εφεδρεία.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πρωτοστατήσουν για μαζικές γενικές συνελεύσεις και να οργανώσουν την αντίδρασή τους απέναντι στην εφεδρεία και τις απολύσεις.
Να ακυρωθεί στην πράξη κάθε προσπάθεια της λυκοσυμμαχίας κυβέρνησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης και κεφαλαίου για κατάργηση του δικαιώματος όλων μας στη σταθερή και μόνιμη δουλειά με πλήρη δικαιώματα.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha