Popular Post

Blogger Themes

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

HALANDRI NEWS: Ξεκινάει η μαζική συλλογή παραστατικών και στοιχείων όσων δεν πληρώνουν το Χαράτσι της ΔΕΗ από τον δήμο Χαλανδρίου:



Δεσμεύθηκε σήμερα ο δήμος Χαλανδρίου διά στόματος του δημάρχου κου Κουράση ότι θα υπάρξει υποστήριξη του δήμου σε όσους δεν θα πληρώσουν το Χαράτσι της ΔΕΗ. Συγκεκριμένα εκτός των εξωδίκων που ήδη έχει κάνει ο δήμος συμφωνήθηκε από την διοίκηση ότι θα υπάρξει συλλογή εγγράφων, στοιχείων ή και παραστατικών από όσους δεν θα πληρώσουν το τέλος ακινήτων στο λογαριασμό της ΔΕΗ . Από την συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε προσφέρθηκαν εθελοντικά να βοηθήσουν 2 δικηγόροι και 8 δημότες κατ΄αρχήν. Η θετική αυτή εξέλιξη θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και ως προς τις λεπτομέρειες της υλοποίησής της .
Το πραγματικό πρόβλημα της διοίκησης  - άποψη πάνω στα όσα λέχθηκαν  από το stasi.gr
Ουσιαστικά η διοίκηση έχει να αποφασίσει αν θα είναι με την νομιμότητα ή με την δικαιοσύνη. Αν θα χρησιμοποιήσει όλα τα έννομα μέσα που διαθέτει και μόνο ή αν θα υποστηρίξει με κάθε μέσο την αυτοάμυνα του κόσμου απέναντι στη χούντα του μνημονίου. Λύγισε μπροστά στην πίεση του κόσμου. Είναι ίσως το σοκ που παθαίνεις όταν ανακαλύπτεις ότι ο κόσμος των φτωχών που κάποτε διάβαζες στους Άθλιους του Ουγκώ και μέχρι προσφάτως σε ανταποκρίσεις κάποιων συνοικιών του λεκανοπεδίου στα  ΜΜΕ και που κοίταζες με συμπόνοια, τώρα έρχεται στην συγκέντρωσή σου είναι πια δημότες ή και ψηφοφόροι σου και βέβαια αυτοί σε κοιτάνε στα μάτια και χωρίς ίχνος  συμπόνοιας μάλιστα. Και ζητάνε λύσεις. Οι άνθρωποι αυτοί σήμερα δεν ζητήσαν εγγυήσεις από κανέναν ούτε από τον δήμαρχο για λύση του προβλήματός. Ζήτησαν την στήριξη του δήμου . Μένει να δούμε αν θα την έχουν.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha