Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΝΑ «ΚΕΡΔΙΣΕΙ» Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ… ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…!!!


ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ "ρήξη και ανατροπή"...!!!

Γράφει ο Νίκος Σχοινάς
π. Γενικος Δ/ντης του ΛΑΟΣ 


Επί τέλους, το περιστέρι που κάθισε στο κεφάλι του Καρατζαφέρη, όταν ο Πατριάρχης έριχνε τον Σταυρό στο Βόσπορο, έκανε το θαύμα του και εκπλήρωσε τον διακαή του πόθο να Κυβερνήσει έστω και με αντιπροσώπους του.
Για τους γνωρίζοντες τον άνθρωπο, είναι βέβαιο ότι τα Υπουργοποιηθέντα στελέχη του θα εκτελούν δικές του και μόνον εντολές και οδηγίες (η δική τους άποψη είναι ανύπαρκτη άλλωστε), αφού θα υπερισχύει η άποψη του Κυρίου τους, που θα συναντάται ανά 15ήμερο με τους

αρχηγούς των άλλων κομμάτων, όπου θα παίρνουν αποφάσεις και θα τις δίνουν αρμοδίως προς εκτέλεση.
Επί της ουσίας τώρα, ο Καρατζαφέρης για τις υπουργικές καρέκλες «ξεπούλησε» τα πάντα:
•Ξέχασε το αντιμνημονιακό του μένος, το μεσοπρόθεσμο και την συμφωνία-κούρεμα της 26ης Οκτωβρίου, για τα οποία εκτόξευε κορώνες προδοσίας ή ύβριζε τον Παπανδρέου ότι παραχωρεί Εθνική κυριαρχία και τώρα είναι πρόθυμος να τα υπηρετήσει και να υπερψηφίσει.
•Ξέχασαν ο αριβίστας και η παρέα του την έντονη κριτική που ασκούσαν στην Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ για την εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική μέσα κι έξω από την Βουλή σε βάρος των μεσαίων και αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων. Σήμερα συγκυβερνούν με την ίδια ακριβώς δημοσιονομική πολιτική και μάλιστα να ψηφίζουν ο,τι συνεπάγεται αυτή.
•Ξέχασαν ο Καρατζαφέρης και οι Υπουργοποιηθέντες «Πατριώτες» την ιδεολογία «ρήξη και ανατροπή», τον αμφίσημο «πατριωτικό πατριωτισμό» τους για Υπουργεία που οι αρμοδιότητες τους κουμαντάρονται από το κεφάλαιο (Ναυτιλίας και Υποδομών με ΔΕΚΟ και δημόσια έργα).
•Έβαλαν το ΛΑΟΣ στο «σύστημα εξουσίας», ερωτηματικό παραμένει, αν θα προλάβουν να μπουν και στο σύστημα «διαφθοράς και διαπλοκής», αφού τα Υπουργεία που εποπτεύουν το ένα διαχειρίζεται πλούτο και το άλλο πλούτο και φθορά μαζί και οι επιλογές προσώπων δεν είναι τυχαίες. Έτσι όμως θα φυλάσσουν Θερμοπύλες στις επάλξεις-Υπουργεία της Ελλάδος, όταν μάλιστα απειλείται η εθνική κυριαρχία και πως θα υπερασπίζονται τον πολύπαθο πολίτη, είναι άγνωστο και μάλλον αδύνατο.
Να τι έλεγε, ενδεικτικά, τα οποία σήμερα θα συνδιαχειριστεί και θα υπερψηφίσουν στη Βουλή.
•29.10.2011 «Δεν είναι μόνο επικίνδυνοι γι΄ αυτά τα οποία απεδέχθησαν, είναι πολύ περισσότερο επικίνδυνοι με τον τρόπο που θέλουν να τα παρουσιάσουν.. . . Πολιτικά δόλιοι».
•30.10.2011 «Πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι και πρώτα οι κυβερνώντες ότι οι συνέπειες του κουρέματος προσομοιάζουν με τις συνέπειες εξόδου από το ευρώ».
«Έριξαν» λένε τον Παπανδρέου. Δεκτό. Έμειναν όμως η πλειονοψηφία των Υπουργών του ΠΑΣΟΚ και τα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής που συνομολόγησε, συναποφάσισε και αποδέχθηκε ο Παπανδρέου και που συναποφάσισαν με τον σχηματισμό Κυβέρνησης Συνεργασίας, να εφαρμόσουν πιστά, υπό τις οδηγίες του «επικίνδυνου» Υπουργού Οικονομικών και εν τέλει να υπερψηφίσουν στην Βουλή τα σχετικά νομοσχέδια. Τι άλλο ζήτησε η καταραμένη τρόικα και τι άλλο απαίτησαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες; Μήπως διευκόλυναν τον Παπανδρέου σε μια «ηρωική έξοδο» και δεν θέλουν να το παραδεχθούν; Όλα αυτά που έκαναν για την Σωτηρία δήθεν της Ελλάδος θα πάρουν μάλλον αρνητική απάντηση-καταψήφιση από τους δύσμοιρους ψηφοφόρους στις επερχόμενες εκλογές.
Όσο για τον Καρατζαφέρη και το ΛΑΟΣ, μ’ αυτά τα προσωρινά αξιώματα προσδέθηκαν στο άρμα του συστήματος, χάθηκε η μοναδική ευκαιρία να γίνουν Αντιπολίτευση, την οποία παραχώρησαν στο ΚΚΕ και στον Συνασπισμό και να μετατρέψουν έτσι την αντιπολίτευση τους σε Κυβέρνηση.
Φάνηκε όμως και η γύμνια του Καρατζαφέρη και του κόμματος τόσο σε ιδεολογία που πήγε περίπατο μπροστά στα εφήμερα γαλόνια, όσο και σε ποιοτικό προσωπικό – στελέχη, αφού δεν μπορούν να στελεχώσουν του Υπουργοποιηθέντες, ούτε τον κομματικό τους μηχανισμό.
Δυστυχώς όμως για τον Πατριωτικό πολιτικό χώρο η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όπως ο Θεοτόκης και ο Δημητριάδης που ηγήθηκαν της ΕΠΕΝ, την πούλησαν και μαζί τους οπαδούς της, ο μεν πρώτος για μια θέση στη ΝΔ ο δε δεύτερος για μια θέση στην Ευρωβουλή έτσι και ο Καρατζαφέρης τα πούλησε όλα για τις υπουργικές καρέκλες διάρκειας μάλιστα τριών μηνών.
Δοξάστε τους...!!!


http://politikosafari.blogspot.com

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha