Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

HALANDRI NEWS · ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΣΧ - ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΜΠΗ




            Γ.Σ. Χαλανδρίου — Τμήμα Μπάσκετ




ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ


Τρίτη συνεχόμενη ήττα στα τελευταία δευτερόλεπτα υπέστη η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Γ.Σ. Χαλανδρίου για το πρωτάθλημα Α ΕΣΚΑ στις 21-11-2011. Η ομάδα μας έχασε εκτός έδρας από τον Αργοναύτη Τριγλιάς με 55-58. Η ομάδα που έπαιξε πάλι χωρίς το βασικό της σέντερ τον Π. Απέργη εμφανίστηκε και πάλι αγχωμένη, - πάλι - δεν πήρε τα σουτ που έπρεπε από τους περιφερειακούς εναντίον ζώνης που - πάλι- έπαιξαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα οι αντίπαλοι. Δυστυχώς το σκορ πιθανότατα θα ήταν διαφορετικό αν κάποιοι παίκτες της ομάδας δεν έπαιρναν 3 (!) τεχνικές ποινές για διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές που κόστισαν πάνω από 8 πόντους στη διαφορά των δυο ομάδων! Το γεγονός είναι απαράδεκτο και δείχνει την ανάγκη για ηρεμία και συγκέντρωση που στους τελευταίους αγώνες δεν χαρακτηρίζουν την ομάδα. Τα επιμέρους σκορ στο τέλος των δεκαλέπτων 17-17, 29-29 (ημίχρονο), 44-44, 55-58.
Οι παίκτες μας: Γ. Μωραϊτης 1, Η. Εμίρης 7 (1), Ν. Γραμματόπουλος 6, Π.Πετριανίδης 13, Δ. Γιαννάκης 4, Μ. Σβορώνος 13, Ν. Παπαδέας 4, Π. Θέος, Α. Ζαχαρόπουλος 7, Δ. Κορώνης, Δ. Κόλλιας. Προπονητής ο Α. Καρούτζος με βοηθό τον Γ. Στρατάκο. 

ΑΥΡΙΟ  Δευτέρα 28-11-2011 (21.45) η ομάδα του ΓΣ Χαλανδρίου παίζει εντός έδρας με τον Τυφώνα και αναζητεί την επιστροφή στις νίκες. Ας βοηθήσουμε την ομάδα με τη παρουσία μας να το πετύχει!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha