Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Παράταση έως τις 31/1 για την ΑΜΚ


Παράταση... με νόημα, έως τις 31 Ιανουαρίου, δόθηκε στη διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τα μέλη της διοίκησης αποφάσισαν να δοθεί ένας μήνας επιπλέον, ελπίζοντας ότι μέχρι τότε θα έχει ψηφιστεί το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, το οποίο θα επιτρέπει σε ξένους επενδυτές να εμπλακούν στα κοινά της ομάδας.

Ο πρόεδρος της εταιρείας, Δημήτρης Γόντικας, πιστοποίησε μετά το πέρας της συνεδρίασης ότι δόθηκε παράταση έως την τελευταία ημέρα του επόμενου μήνα: "Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή στην ιστορία του συλλόγου. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αντεπεξέλθουμε. Πιθανόν να υπάρξει ένα σχήμα μελών του Δ.Σ. που θα συναντηθεί με τους μετόχους του Παναθηναϊκού. Θα το δούμε σε σχέση και με άλλα πράγματα που θα γίνουν. Διαβάστηκε επιστολή από το δικηγορικό γραφείο που πιθανόν να εκπροσωπεί τους υποψήφιους επενδυτές. Γι' αυτό πήγαμε στην παρένθεση της παράτασης, ώστε, αν ψηφιστεί ο νόμος μέσα στον Ιανουάριο, να υπάρχει ανοικτή η διαδικασία για όποιον θέλει να επενδύσει στην ομάδα".


Επιφυλακτικός παρουσιάστηκε και πάλι ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος τόνισε: "Η κατάσταση δεν είναι τραγική, αλλά είναι πολύ δύσκολη. Όλη αυτή η ιστορία με τους σουλτάνους και τα λοιπά με βάζει σε σκέψεις και ανησυχία. Ο χρόνος θα δείξει κι ο Θεός να βάλει το χέρι του. Θα πάει μια επιστολή σε όλους τους Παναθηναϊκούς για να βάλουν χρήματα. Όμως το βλέπω φοβερά δύσκολο να βρεθεί άνθρωπος να βάλει έστω κι ένα ευρώ στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και θα βρεθούν άνθρωποι να τη βοηθήσουν σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή".

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha