Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Οι Ελληνες χάθηκαν στις πίστες του Μπάνσκο



Οι Ελληνες χάθηκαν στις πίστες του Μπάνσκο
Την ώρα που το βουλγαρικό θέρετρο «βουλιάζει», οι πληρότητες στους δημοφιλείς εγχώριους προορισμούς έκαναν βουτιά μέχρι και 50%

Στο Μπάνσκο έκαναν Χριστούγεννα οι Ελληνες, προτιμώντας το θέρετρο της Βουλγαρίας, με τις άκρως δελεαστικές τιμές, αντί για τους εγχώριους παραδοσιακούς προορισμούς, όπως η Αράχοβα, το Πήλιο ή τα Ζαγοροχώρια. Ετσι οι... τρεις μάγοι δεν επισκέφθηκαν φέτος τους Ελληνες ξενοδόχους.
Οι πληρότητες σε όλους τους χειμερινούς προορισμούς διαμορφώθηκαν τελικά χαμηλότερα από το αναμενόμενο, ενώ σε κάποιες περιοχές έκαναν «βουτιά» που έφτασε ακόμα και στο 50% σε σχέση με πέρυσι. Με αποτέλεσμα να διαψευσθούν οι αισιόδοξες προβλέψεις των ξενοδόχων, που περίμεναν -τουλάχιστον σε Αράχοβα και Πήλιο- πληρότητες της τάξης του
100%.
Οι περισσότεροι περίμεναν ότι -παρά τις χαμηλές κρατήσεις- οι επισκέπτες της τελευταίας στιγμής θα γέμιζαν τα καταλύματα.
Χαρακτηριστικό είναι ότι η Αράχοβα, που πέρυσι «έδιωχνε» κόσμο, φέτος με το ζόρι κατάφερε να έχει 80% με 85% πληρότητα το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων. Η περιοχή διαθέτει 2.000 κλίνες, ενώ οι τιμές υποχώρησαν από 20%-40% σε σχέση με πέρυσι και ξεκινούν από τα 45 ευρώ το δίκλινο με πρωινό.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha