Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ο Λέτο πήρε την "σκυτάλη" από τον Σισέ


Τα 14 γκολ έφτασε ο Σεμπαστιάν Λέτο στο πρωτάθλημα και αποτελεί το βαρύ "πυροβολικό" του Παναθηναϊκού, μετά την φυγή του Τζιμπρίλ Σισέ. Απολαύστε τα γκολ τόσο του Αργεντίνου όσο και του Γάλλου φορ.


Την "σκυτάλη" στο χέρι του Σεμπαστιάν Λέτο φαίνεται να έδωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ αποχωρώντας στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς από τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός από ρολίστας και παίκτης που έβγαζε ασίστ έχει γίνει πρώτος σκόρερ και φόβητρο για κάθε αντίπαλη εστία.
Ο Λέτο έχει "σπάσει" κάθε προσωπικό του ρεκόρ στο σκοράρισμα πετυχαίνοντας γκολ με κάθε τρόπο (σουτ, κεφαλιά, πέναλτι και φάουλ) και είναι ήδη πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκα αλλά και του "τριφυλλιού" το οποίο και οδηγεί εκ του ασφαλούς στην επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Πρώτος σκόρερ με 14 γκολ σε 12 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, 1 γκολ στην Ευρώπη σε τέσσερα παιχνίδια για την φετινή χρονιά για την ώρα και ακόμα είμαστε στα μισά της χρονιάς.

Αξίζει να τονίσουμε πως τα δύο προηγούμενα χρόνια με την "πράσινη" φανέλα είχε την περίοδο 2009-10, σε 44 αγώνες πέτυχε 8 γκολ ενώ την σεζόν 2010-11 σε 28 ματς είχε τρία γκολ.

 


Τζιμπρίλαρος on fire....

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Τζιμπρίλ Σισέ ξεσήκωνε την εξέδρα και της έβαζε "φωτιά" με τα γκολ που έβαζε όταν φορούσε την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Γάλλος επιθετικός που λατρεύτηκε όσο ποτέ από τους φίλους της ομάδας και εκείνος ανταπέδωσε την αγάπη του κάνοντας ακόμα και τατουάζ στο πόδι το "τριφύλλι" βγήκε δύο φορές πρώτος σκόρερ της ομάδας στα χρόνια που φορούσε την φανέλα των "πράσινων".

Να θυμίσουμε ότι ο Γάλλος επιθετικός της Λάτσιο, φορώντας την φανέλα με το "τριφύλλι" στο στήθος, τα δύο χρόνια της θητείας του από το 2009 μέχρι το 2011, σε 89 συμμετοχές του στην Ευρώπη και στην Ελλάδα σημείωσε 55 γκολ.

 

 

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha