Saturday, April 05, 2025

Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ


Σε ένα τηγάνι σοτάρω στο ελαιόλαδο τα επιθυμητά κομμάτια γαλοπούλας. Αν έχω προσθέτω και μια μερίδα διαφορετικού κρέατος (μοσχάρι ή χοιρινό) για περισσότερη νοστιμιά. Τα μεταφέρω στην κατσαρόλα. Στο λάδι του τηγανιού τσιγαρίζω ντομάτα πελτέ, την σβήνω με ένα ποτήρι νερό ή κόκκινο κρασί και  αφήνω να πάρει μια δυο βράσεις. Περιχύνω την γαλοπούλα με τον ζωμό, προσθέτω ένα μικρό κρεμμύδι τριμμένο στο multi, λίγους κόκκους μπαχάρι, 1 φύλλο δάφνης, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο, 1 ξύλο κανέλας λίγο αλάτι και σιγομαγειρεύω μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Λίγο πριν το τέλος αλατίζω και πιπερώνω.

Related Articles :

Related Posts



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Pages (51)1234 Next

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha